Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Kondomeriet

Spar penger med en Kondomeriet rabattkode fra Startsiden i mai 2020. Her finner du oversikt over alle Kondomeriet rabattkoder og kampanjer i mai. Kondomeriet er norges ledende leverandør av sexleketøy. I denne nettbuikken finner du et stort utvalg pirrende og spennende leketøy. I tillegg til nettbutikk har Kondomeriet 10 butikker spredt over hele Norge. Men dersom du ønsker å bestille på nett tilbyr Kondomeriet alltid anonym forsendelse og rask levering, slik at du får 100 % diskrejson.


Kondomeriet har et bredt utvalg, og har kjente merkevarer som RFSU, Durex, EXS, Womanizer, Fifty Shades og mye, mye mer. Med en rabattkode Kondomeriet kan du spare penger på ditt neste sexleketøy. Enten du ønsker å kjøpe noe til deg og din partner, eller kun til deg, har Kondomeriet det du trenger. Dersom du trenger inspirasjon til å piffe opp sexlivet, finner du også dette hos Kondomeriet. Ta i bruk en Kondomeriet rabattkode fra Startsiden i dag og spar penger!


Gå til Kondomeriet

Kondomeriet rabattkode mai 2020

De nyeste Kondomeriet rabattkodene og tilbud i mai 2020

Tips

Sjekk ut Kondomeriets anbefalinger her!

113 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

20 % rabatt

20 % rabatt dersom du panter ditt gamle leketøy

92 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

Leketøy med orgasmegaranti

I over 30 år har Kondomeriet vært Norges største leverandør av sexleketøy på nett. Man kan med dette si at Kondomeriet har lang erfaring, og er eksperter på sexleketøy. Kondomeriet er kjent for deres unike kundeservice, gode kunnskap og diskresjon. De jobber kontinuerlig for å være førstevalget for folk flest, slik at du skal få en god opplevelse. Pirr opp sexlivet, enten med din partner eller alene. Hos Kondomeriet får du sexleketøy både til deg selv og til par, som for eksempel dildoer, vibratorer, massasjeoljer, glidemidler og mye, mye mer. Er du heldig finner du kanskje en Kondomeriet rabattkode her hos Startsiden og sparer penger på ditt kjøp!

Kondomeriet er den eneste eksotiske butikken i Norge som tilbyr orgasmegaranti. Dersom du ikke oppnår orgasme med et vibrerende leketøy hos Kondomeriet, kan du levere inn leketøyet innen 30 dager. Dette tilbudet gjelder både i butikk og på nett! Sammen med en medarbeider hos Kondomeriet kan dere finne et produkt som passer bedre for deg!