Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Lensway

Spar penger med en Lensway rabattkode fra Startsiden i mai 2020. Her finner du oversikt over alle Lensway rabattkoder og kampanjer i mai. Lensway.no er en av Norges største nettbutikker innen briller og linser. Denne nettbutikken tilbyr et stort uvalg linser, både måndes- og dagsliner, linsevæske, solbriller og tilbehør. Lensway har samarbeid med kjente merkevarer som Dailies, Air Optix, Biofinity, Biomedics og mange flere.


Lensway har stort fokus på kvalitet, og er derfor nøye med merkene de velger ut! De har derfor en 100 % fornøydgaranti. Dersom du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake. Med en rabattkode Lensway kan du spare penger på dine neste linser eller solbriller. Hos Lensway får du rask levering, og frakten koster kun 50 kr! Ta i bruk en Lensway rabattkode fra Startsiden i dag og spar penger på ditt neste kjøp! Ønsker du flere rabattkoder innen kontaktlinser og briller kan du sjekke ut Lensit eller Mister Spex. 


Gå til Lensway

Lensway rabattkode mai 2020

De nyeste Lensway rabattkodene og tilbud i mai 2020

Tilbud

Sjekk ut alle ukelinser her!

53 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Kjøp linser over 750 kr og få solbriller med på kjøpet!

4 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

10 % Rabatt

Spar 10 % på linser og tilbehør ut mai!

1 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

Tilbud

Komplette briller fra 295 kr

72 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Sjekk ut alle dagslinsene her!

74 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Sjekk ut alle månedsliner er!

59 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Alltid fornøyde kunder

Lei av å bruke unødvendig mye penger på linser og briller? Hos LensWay får du linser og briller til lave priser. På denne nettsiden får du med andre ord rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Hos LensWay finner du kjente merkevarer som Acuvenue, Biomedics, Biotrue, Dailies, Everclear, Proclear, Soflens, og flere.

LensWay ønsker at du skal ha muligheten til å handle raskt, enkelt og rimelig, i tillegg til at du skal få produkter av høy kvalitet. Med å kombinere dette har LensWay blitt en av optikkbransjens ledende aktører, og ble i 2015 kåret av Essilor til et av 50 globale selskaper som forandrer verden. Med dette vet du at du får en trygg handel hos LensWay. Med en LensWay rabattkode fra Startsiden kan du i tillegg være heldig å spare penger på ditt kjøp!