Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Proteinfabrikken

Spar penger med en Proteinfabrikken rabattkode fra Startsiden i mai 2020. Her finner du oversikt over alle Proteinfabrikken rabattkoder og kampanjer i mai. Proteinfabrikken.no er nettbutikken for deg med en aktiv livsstil! Proteinfabrikken gir deg av stort utvalg av treningsklær, kosstilskudd og proteinpulver til sport, slanking og vekttrening. Proteinfabrikken er opptatt av kvalitet, og tar derfor bare inn kvalitetssikrede merker. Siden oppstarten i 2001 har Proteinfabrikken rukket å bli en av Norges største nettbutikker innen trening og kosthold.


Med en rabattkode Proteinfabrikken kan du spare penger på ditt neste kjøp! Handler du for over 800 kr får du fri frakt, og du får uansett lynrask levering. Ta i bruk en Proteinfabrikken rabattkode fra Startsiden i dag! Ønsker du flere rabattkoder innen trening kan du sjekke ut Gymgrossisten og Extreme Fitness. 


Gå til Proteinfabrikken

Proteinfabrikken rabattkode mai 2020

De nyeste Proteinfabrikken rabattkodene og tilbud i mai 2020

Tilbud

Sjekk ut alle aktuelle kampanjer HER!

51 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

80 % Rabatt

OUTLET treningstøy - spar opptil 80 %!

396 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Fri frakt fra 800 kr!

326 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

90 % Rabatt

OUTLET kosttilskudd - spar opptil 90 %!

72 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Alltid fornøyde kunder

Ønsker du å ta treningen til nye høyder? Da er Proteinfabrikken.no nettsiden for deg! Med både ernæring, treningsutstyr og treningsklær av høy kvalitet finner du alt du trenger til din trening. Enten du ønsker å bygge muskler, slanke deg eller ønsker å leve en aktiv livsstil finner du det du trenger hos Proteinfabrikken. Proteinfabrikken har høyt fokus på kvalitet, og kvalitetssikrer derfor alle merker de tar inn i nettbutikken. Med dette er de en ledende leverandør av proteinpulver, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr i Skandinavia. 

Ønsker du å handle hos Proteinfabrikken er du garantert god service. Skulle du trenge hjelp kan du ta kontakt både via telefon, epost, Facebook og chat. Det er med andre ord ikke vanskelig å få tak i kundeservicen til Proteinfabrikken! Proteinfabrikken har hovedkontor i Norge, og du slipper derfor å tenke på toll når du handler hos denne nettsiden. Er du heldig finner du kanskje en Proteinfabrikken rabattkode fra Startsiden og sparer penger på ditt kjøp!