Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Reima

Spar penger med en Reima rabattkode fra Startsiden i mai 2020. Her får du oversikt over alle Reima rabattkoder og Reima tilbud. Reima er en nettbutikk som gir deg barneklær og babyklær i høy kvalitet. Du finner både jakker, bukser, t-skjorter med UV-beskyttelse, softshell, dresser og mye mer. Reima er en merkevare som er kjent for høy kvalitet i barneklær. Med en rabattkode Reima kan du være heldig å spare penger på klær til barn.


Handler du hos Reima får du fri frakt dersom du handler for over 1500 kr. Handler du for under dette beløpet koster frakten kun 79 kr. Du får 14 dagers returrett og fri retur, slik at det ikke er noen problem å returnere pakken dersom klærne ikke skulle passe. Ta i bruk en Reima rabattkode fra Startsiden i dag og spar penger!


Gå til Reima

Reima rabattkode mai 2020

De nyeste Reima rabattkodene og tilbud i mai 2020

Tilbud

Fri frakt over 1500 kr!

42 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Spar penger med Startsiden rabattkoder!

Reima lager klær med fokus på barn som er glad i fysisk aktivitet. De lager derfor klær for hver dag, alt slags vær, alle opplevelser og eventyr. Reima har derfor i dag blitt den ledende merkevaren innen funksjonelt barnetøy. De mest populære kategoriene hos Reima er vinterdresser, jakker, regntøy og sko. Med andre ord er de mest populære kategoriene ytterklær til barn. Reima er kjent for deres høye kvalitet, så du bli garantert ikke skuffet. Dersom du blir medlem i Reima Friends, får du 10 % rabatt i tillegg til fri frakt. Dette en en velkomstgave til deg. Er du heldig finner du kanskje andre Reima rabattkoder hos Startsiden i dag!