Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

STS Alpereiser

Spar penger med en STS Alpereiser rabattkode fra Startsiden i dag! Her finner du oversikt over alle Vita rabattkoder og kampanjer i mai. Opplev Aplene med STS Aplereiser. Enten du ønsker å reise på vinter eller sommer finner Alpereiser den beste turen for deg! Ønsker du pakkereiser får du inkludert fly, hotell, frokost og reiseleder. STS Alpereiser ble etablert allerede i 1976 og har i mange år vært Nordens største arrangør av reiser til Alpene med nærmere 50 000 gjester hvert år.


Hos STS Alpereiser kan du velge mellom skireiser, somerreiser, vanringsreiser, temareiser og konferansereiser. Er du heldig finner du kanskje noen restplassen. Med en rabattkode STS Aplereiser kan du spare penger på din reise! Book deg en opplevelse for livet. Ta i bruk en STS Alpereiser rabattkode fra Startsiden i dag og spar penger! Ønsker du flere rabattkoder innen reise kan du sjekke ut Hotels.com eller Expedia. 


Gå til STS Alpereiser

STS Alpereiser rabattkode mai 2020

De nyeste STS Alpereiser rabattkodene og tilbud i mai 2020

Tilbud

Bestill din skireise HER!

64 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill din sommerferie HER!

66 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill din vandringsreise HER!

56 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill temareise HER!

55 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Bestill konferansereiser HER!

63 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Ledende på skireiser

På utikikk etter en skiferie til Alpene? Da er Alpereiser.no rett nettside for deg! STS Alpereiser har siden oppstart i 1976 vokst til å bli en av Nordens største arrangør av reise til Alpene. Over 50 000 gjester reiser med STS Alpereiser hvert eneste år. Med dette vet du at STS Alpereiser gir deg en trygg reise, og at de har lang erfaring med reiser til Alpene. Du kan velge blant hele 21 skisteder i Alpene, og de eier hele fem hoteller i Bad Gastein i Østerrike. I tillegg til reiser på vinteren tilbyr også STS Alpereiser vandringsreiser til Bad Gastein på sommeren. Med en STS Alpereiser rabattkode fra Startsiden kan du være heldig å spare penger på en reise til Alpene!