På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Billig reise til Hellas? Dette er en sikker vinner!

En vakker kystlinje på Kreta i Hellas, med klart turkisblått hav og grønne åser i bakgrunnen. Små hvite bygninger ligger langs kysten, og en båt etterlater en bølge bak seg i vannet. Fjellene strekker seg ut i horisonten under en klar himmel. Vi har snakket med Apollo, Ving og TUI for å høre om det er en destinasjon i Hellas som alltid er billig. De anbefaler Restplasser til Hellas, hvorav Kreta og Rhodos er svært populær.
Dette sier de store reiseaktørene som Ving, TUI og Apollo om hvor det er billigst å reise til i Hellas! (Foto: Colourbox)

Billig reise til Middelhavet? Vi har forhørt oss med reiseaktører som TUI og Apollo om hvilke destinasjoner i Hellas som alltid er billig.

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å dra på ferie i Hellas. Ei heller at vi liker å få denne ferien til billigst mulig pris. Vi har derfor forhørt oss med flere reiseaktører for å finne ut om det er spesifikke destinasjoner hvor man etter all sannsynlighet ALLTID vil finne billige reiser!

Les alt vi skriver om restplass her. Du finner blant annet billige reiser til destinasjoner som Hellas, Kanariøyene, Kypros og mange flere ferie-favoritter.

Hvor er det billigst å reise til i Hellas?

– Prisene på ferier varierer mye, tidspunkt for avreise, hvor lang ferien er og ikke minst – hvilken standard du vil ha på bostedet. Det forklarer Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Kommunikasjonssjef i TUI, Danmark, Mikkel Hansen, forteller at prisene alltid vil variere basert på tilbud og etterspørsel, samt faktorene Zachrisson nevner. Det er derfor vanskelig å si at enkelte destinasjoner alltid er billige.

– Det er derfor prisene for eksempel kan stige når været i Norge er dårlig, fordi nordmenn skynder seg for å bestille reise. Dette presser prisene opp. Vi ser det motsatte skje når været i Norge er bra, sier han.

Restplasser: Billig reise til Hellas

Både Zachrisson og Hansen anbefaler derimot å se på restplasser dersom man vil ha billig ferie til Hellas.

– Vi tilbyr ulike reisemål i Hellas, men det er ofte flest flyvninger til de greske øyene Kreta og Rhodos. Du vil derfor også kunne finne flest restplasser til disse destinasjonene i Hellas, forteller Zachrisson i Ving.

Her kan du lese mer om restplasser på Kreta!

Hansen i TUI rapporterer omtrent det samme om deres reisetilbud.

– Sjansen for gode restplasser er historisk sett best til de større destinasjonene, for det er her vi har flest hoteller. Og det er spesielt Kreta og Rhodos som de absolutt mest populære reisemålene i Hellas, sier han.

Frister heller Rhodos? Her kan du lese mer om billige reiser til Rhodos!

Man kan kanskje ikke beskrive enkeltdestinasjoner i Hellas som «alltid billig». Men skal vi tro reiseaktørene vil man ha størst sjanse for å finne billige reiser til de greske øyene Kreta og Rhodos.

– Restplasser kan være et lite sjansespill. Men er man fleksibel, og ikke har noen spesifikke ønsker eller behov, kan man absolutt gjøre noen gode kupp her. Det sier kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera. Hun forklarer også at Rhodos og Kreta er store favoritter hos dem. Derfor de «sikreste» destinasjonene å finne restplasser til.

Skal man bestille restplasser handler det om å følge med. For plutselig finner man drømmereisen til andre greske destinasjoner som Samos, Santorini og Parga.

Hellas

Her kan du lese hvor reiseekspert Odd Roar Lange anbefaler å legge Hellas-ferien.