På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Restplass fra Stavanger til syden – Finn billig reise her!

To bilder som har smeltet sammen til ett bilde. Til venstre ser du den kjente bryggen i Stavanger som «smelter» inn i et bilde av en strand på Kreta i Hellas. Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Stavanger til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser fra Sola lufthavn.
Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Stavanger slik at du enkelt kan finne billige reiser til syden. (Foto: ABC Startsiden)

Ser du etter restplasser fra Stavanger? Her får du full oversikt over billige reiser til syden, alle med utreise fra Sola lufthavn.

Er flyplassen i Stavanger, Sola, din nærmeste lufthavn? Og drømmer du om å reise billig fra Stavanger til sol og varme? Da har du kommet til rett sted! Vi har undersøkt med Avinor om hvilke charter-destinasjoner du kan reise til fra Sola lufthavn. Ikke nok med det, her finner du restplasser fra Stavanger til syden!

Billige reiser
Restplasser fra Stavanger

Restplasser fra Stavanger

Sjekk prisene hos Apollo

Vi skriver ofte om billige reiser, og her kan du finne alle artiklene vi har på tema «restplass».

Legg merke til at utvalget med restplasser fra Stavanger til syden vil kunne variere ettersom dette er resterende reiser som ikke er blitt solgt før avreise, og derfor tilbys til en lavere pris.

– Restplasser legges ofte ut 30-40 dager frem i tid, i en liste som kontinuerlig oppdateres. Dette kan derfor være en god mulighet til å sikre seg ferien til en rimeligere pris, spesielt dersom man er fleksibel i forhold til avreisedatoer og reisemål, forklarer kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

Hvem tilbyr restplasser fra Stavanger?

Det finnes flere reiseoperatører som som byr på restplasser fra Stavanger. Tui, Ving og Apollo er kjente og kjære reisebyråer som byr på en rekke charter-reiser til syden.

Hvor mange reiser hvert av byråene tilbyr har vi ikke tall på. Men med Restplass.no kan du enkelt sjekke flere reisebyråer samtidig for å finne restplasser fra Stavanger.

billige reiser
Restplasser fra Stavanger

Restplasser fra Stavanger

Sjekk prisene på Restplass.no

Her kan du forresten lese om hvor reiseeksperten anbefaler å legge Hellas-ferien til.

Hvor kan man reise med restplasser fra Stavanger?

Som nevnt tidligere er restplasser resterende reiser som ikke er blitt solgt før avreise. Vi forhørte oss derfor med Avinor om hvilke charter-destinasjoner man kan fly til fra Sola lufthavn. De kom med en liste over hvor mange flyvninger det er forventet hver måned til forskjellige populære destinasjoner. På den måten kan du få en indikasjon på når og hvor det er størst mulighet til å eventuelt finne restplasser.

For eksempel kan du ikke forvente restplasser til Lanzarote i juli siden det ikke er noen flyvninger da. Til gjengjeld er det mange flyvninger til Rhodos i juli, noe som gjør at man kan være heldig å finne restplasser da.

Tabell som viser syden-reiser fra Sola lufthavn i Stavanger. Her ser du reiser til blant annet Kreta, Rhodos, Bulgaria Tyrkia og Mallorca. Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Stavanger til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser fra Sola lufthavn.
Tall fra Avinor som viser hvor mange charter-reiser fra Sola lufthavn i Stavanger det er forventet hver måned, og til hvor. (Foto: ABC Startsiden)

Polen står ikke på Avinors liste over charter-reiser, men den polske rivieraen kan by på vel så mange fine strender og behagelige temperaturer som både Hellas og Gran Canaria. Her kan du lese mer om bade-byen Sopot i Polen.

Les mer på våre temasider: