På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Trillekoffert: Disse er best i test

Bilde av handen til en kvinne som holder en svart trillekoffert. Disse er best i test, enten du vil ha liten trillekoffert, stor trillekoffert, trillekoffert til håndbagasje eller billig trillekoffert. Vinnerne er fra mereker som American Tourister, Thule, Samsonite og Epic.
Vi har funnet trillekoffertene, fra merker som Samsonite, Epic, American Tourister og Thule, som er best i test. Her finner du noe enten du vil ha liten trillekoffert, stor trillekoffert, billig trillekoffert eller trillekoffert til håndbagasje!

En god trillekoffert må tåle en trøkk. Vi har derfor samlet flere trillekofferter – alt fra liten, stor og til håndbagasje – som er best i test!

Skal du ut å reise er en god trillekoffert en selvskreven følgesvenn! Enten du vender snuten mot sydligere og varmere strøk på ferie eller skal på jobbreise, er det viktig med en god trillekoffert som rommer alt du vil ha med av pakkenelliker.

Vi har saumfart norske og utenlandske nettsider og funnet trillekoffertene som blir kåret til best i test. Her finner du de beste koffertene enten du vil ha trillekoffert til håndbagasje, en liten trillekoffert til weekendturene eller en stor trillekoffert til hele familien. I tillegg har vi funnet frem testvinneren med hardt skall og beste billige koffert. Her er det med andre ord testvinnere og best i test-kofferter for en hver smak!

På utkikk etter en billig ferietur? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

Samsonite trillekoffert: Best i test

Hos den kjente engelske nettavisen The Telegraph blir Samsonite Lite-Cube Spinner kåret til «beste koffert med skall» i det de kårer beste trillekoffert i 2023. En av deres skribenter skryter også av at den, til tross for en stiv prislapp, er kofferten som har tålt mest av alle han noensinne har eid etter å ha eid kofferten i ti år.

Ultralett koffert Lite-Shock 73L Samsonite

Ultralett koffert Lite-Shock 73L Samsonite

Pris nå: 4 674 kroner hos Travelstuff
Her får du den til laveste pris

Best i test: Trillekoffert med lav vekt

Best i test hos Klarna er trillekofferten Phantom SL fra svenske Epic. De forteller at merket er kjent for å bruke lette, og innovative materialer og at de derfor hadde høye forventninger til trillekofferten. De kan avsløre at trillekofferten innfridde og levde opp til forventningene deres.

– Veldig bra inredning, god å trille, fint og moderne design, og lav vekt, kommenterer de.

Kofferten er laget med ekstra forsterkninger i hjørner, og kommer med en garanti på hele fem år. Blir kofferten ødelagt innen disse fem årene får du enten nye deler eller ny koffert.

Flystreik, forsinkelse og kansellering: Dette kan du kreve

Epic Phantom SL lett kabin koffert 55 cm

Epic Phantom SL lett kabin koffert 55 cm

Sjekk prisen her
Epic Phantom SL Medium lett koffert 66 cm

Epic Phantom SL Medium lett koffert 66 cm

Sjekk prisen her

Beste trillekoffert: Håndbagasje

Thule Subterra Carry-On blir kalt beste trillekoffert til håndbagasje av Pricerunner.se. Kofferten måler 36 x 37 x 55 cm og nettsiden skryter av at den har hjul som tåler mye og at den er god å trille.

– Veldig smidig veske, høy kvalitet på både materiale og funksjoner, smart kompresjonspanel, skriver Pricerunner.

«beste til håndbagasje»
Thule Subterra Carry-On - Stående 55 cm - 800D-nylon - mørk skog

Thule Subterra Carry-On – Stående 55 cm – 800D-nylon – mørk skog

Dimensioner: 23 x 35 x 55 cm
Pris nå: 3 827 kroner hos ComputerSalg
Her får du den til laveste pris

Les også: Billig restplass til Gran Canaria

American Tourister Bon Air: Beste billige trillekoffert

Disse fargerike trillekoffertene fra en av verdens eldste veskeprodusenter, nå eid av Samsonite, får tittelen «beste budsjettvalg» av Pricerunner.

– Prisvennlig, fargerikt og flott design, holdbart ytterskall, skriver de om kofferten og legger til at selv med hard medfart gjennom bagasjehåndtering på flyplasser holder trillekofferten seg fin.

billig
American Tourister Bon Air Spinner trillekoffert

American Tourister Bon Air Spinner trillekoffert

Sjekk prisen her