Underholdning

Disse deltar i ny TV 2-reality til fjells

Promobilde som viser deltakerne i TV 2s nye fjell-reality og programleder Helene Olafsen
Programleder for «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar», Helene Olafsen sammen med deltakerne (Foto: TV 2)

Ingen av kjendisene visste hva de gikk til da TV 2 sin nye fjell-reality ble spilt inn. Det ble en tøff reise for flere.

Les mer på våre temasider:

Med sekker på ryggen fulle av penger skal deltakerne jobbe seg fram til målet som er å bestige Norges nasjonalfjell, Stetind som ligger majestetiske 1391 moh i Narvik i Nordland. I sekkene er 2,1 millioner kroner fordelt likt mellom alle. På ferden gjennom villmarken møter de på overraskelser og utfordrende konkurranser, der de må ta dristige beslutninger som påvirker både gruppen og dem selv. Opptakene har pågått i Nordland i nesten tre uker i juni i fullstendig hemmelighet.

Ute i villmarken møter deltakerne også på den mystiske skikkelsen Vokteren, som holder dem under oppsikt. Underveis må alle igjennom mentalt krevende hindringer og oppdrag, skriver TV 2 i en pressemelding. Til sist står de som er mest tilpasningsdyktig, både fysisk og mentalt igjen på toppen med pengepremien.

Helene Olafsen er programleder

– Konseptet er superspennende og ganske tøft! Deltakerne blir plassert i et eventyr-univers som tester dem i et spill med mange ulike utfall. Kun de som består alle testene, får stå på toppen av fjellet; Stetind, sier Olafsen og fortsetter: – Det er skikkelig spennende å jobbe med et helt nytt konsept, og jeg synes det er gøy å være programleder på utsiden og følge med på hvordan alt utspiller seg! 

Instagram-bilde av TV 2-programleder Helene Olafsen i turklær på Stetind
TV 2-programleder Helene Olafsen på Stetind-tur på fridag fra opptak til hemmelig tv-serie

TV-profil Helene Olafsen la nylig ut bilder på sin Instagram, tatt tett på Stetind. Hun er programleder for den nye hemmelige tv-serien. Den tidligere idrettsstjernen ønsket tips om hva hun kunne bruke fridagen til. – Er på jobb, men hemmelig, svarte hun da sine følgere på sin Instagram-profil om hvorfor hun var i nord. Tidligere har hun vært programleder for Skal vi danse, som TV 2 ikke sender i høst. I mai røpet Olafsen at hun skal være på skjermen også denne høsten.

– Noe annet enn tidligere sett på norske tv-skjermer

Reality-serien heter «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar». – Dette er et helt nytt format i Norge, som vi mener inneholder absolutt alt en god konkurransedrevet realityserie kan inneholde. Deltakerne skal ikke bare ut på en eventyrlig og fysisk krevende reise, men de må også kjempe en strategisk og sosial kamp for å overleve i konkurransen, sier programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen.

Dette er deltakerne i ny fjell-reality på TV 2

Anders Hoff – Komiker og programleder 
Anny Isabella Øvrehus – TikToker 
Charlotte Frogner – Skuespiller 
Desta Marie Beeder – Programleder  
Fritz Aanes – Brytetrener 
Hilde Lyrån – Skuespiller
Johannes Joner – Skuespiller og regissør 
Marna Haugen – Influenser 
Robin Hofset – Youtuber 
Sebastian Solberg – Influenser og tv-regissør 
Silje Sandmæl – Forbrukerøkonom 
Simen Velle – Politiker 
Trude Vasstrand – Lærer og tv-profil 
Truls Torp – Dødser  

Serien kommer til høsten på TV 2 Play og TV 2 Direkte.

Hva vil du se på TV nå? Sjekk TV-guiden her

Du vil kanskje også like disse sakene: