På denne dag – 10. april

Velkommen til vår side for historiske tilbakeblikk. Hver eneste dag finner du tre historiske hendelser for dagens dato, og i dag er intet unntak. Du kan også lese hva som skjedde på andre datoer lengre ned på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historiske tilbakeblikk

1970 - Paul McCartney kunngjør via en pressemelding at The Beatles er oppløst
Den da 27 år gamle Paul McCartney kunngjorde: "Jeg har ingen fremtidige planer om å spille med The Beatles på nytt, eller å skrive musikk med John Lennon". Lennon som mye tidligere hadde besluttet å forlate The Beatles - men holdt det skjult, hadde denne reaksjonen på McCartney sitt utspill: "Paul har ikke sluttet, jeg sparket ham."
1963 - Den amerikanske ubåten USS «Thresher» synker. 129 mennesker omkommer.
Ulykken 10. april 1963, var et vannskille for den amerikanske marinen, som fører til gjennomføring av en streng ubåt-sikkerhetsprogram, kjent som SUBSAFE.
2010 - – Polens president og flere andre polske politikere og embetspersoner dør i en flyulykke i Russland
Smolensk-ulykken var en flyulykke som inntraff ved den militære flybasen i Smolensk i Russland den 10. april 2010. Ulykken skjedde med en Tupolev Tu-154M fra det polske luftforsvaret ( Siły Powietrzne). Ifølge offisielle kilder var det totalt 96 personer ombord. Kilde: Wikipedia

Flere historiske tilbakeblikk

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden