Dagens beste rabatter
Daglige tilbud oppdateres kl. 10 hver morgenHver dag oppdateres Billigkroken med de høyeste rabatterte produktene i markedet. I tillegg kan det komme noen godbiter spesielt for deg som følger Billigkroken.
Sist oppdatert 28.03.2023 kl. 04:12
Featured deal
Spar 30% på mesh-system
Featured deal

Spar 30% på mesh-system

Få bedre internett hjemme med TP-link
Kjøp mesh-systemet her

Topp 4 høyeste rabatter innen Elektronikk

Topp 4 høyeste rabatter innen Hjem og Hage

Topp 4 høyeste rabatter innen Sko, klær & accessories

Topp 4 høyeste rabatter innen Skjønnhet & helse

Topp 4 høyeste rabatter innen Sport & friluftsliv

Billigkroken
4 beste rabattene i dag

Daglige oppdateringer på de høyest rabatterte tilbudene innen de største produktkategoriene. Helt uavhengig fra annonsører.
  • Billigkroken presenterer daglig de 4 høyest rabatterte produktene i hver kategori. Vi prissjekker markedet gjennom bruk av prissammenligningstjenester. Vi leverer altså dagens beste tilbud.
  • Et godt tilbud mener vi i Billigkroken er produkter priset ned mot halv pris av konkurrerende butikker i samme tidsperiode. Vi kan likevel ikke utelukke at lavere rabatter vises på Billigkroken.
  • Billigkroken oppdateres daglig. Tidspunkt for oppdatering står øverst på siden. Det finnes alltid en mulighet for å gjøre et godt kjøp.
  • Fordi vi sjekker prishistorikk hos objektive sammenligningstjenester, kan du stole på at Billigkroken viser deg de beste tilbudene, uavhengig av kommersielle interesser. Det er ingen butikker eller produkter som blir favorisert. Det kan likevel forekomme feil i pris og produkt.
  • Vi henter de 4 beste tilbudene og de høyeste rabattene innen elektronikk, hjem og hage, sko, klær og accessories, skjønnhet og helse, sport og friluftsliv.