17. mai

Hvordan knyte silkeskjerf til bunad?

Silkeskjerf i halsen på dame. Dame med stakk og silketørkle. Knyter silskeskjerf i halsen.
Vi viser de hvordan du knyter silkeskjerf i halsen på bunaden din. (Foto: Kreative ideer)

Et silkeskjerf i halsen på bunaden løfter antrekket. Vi viser deg hvordan du knyter silkeskjerfet i halsen ved hjelp av knuten båtsmannsknop.

Silkeskjerfet er et elegant tilbehør til bunaden din, som du kan ha i favorittfargen din. Silkeskjerfet legger til et snev av tradisjonell sjarm til antrekket ditt, og hjelper deg med å skinne på nasjonaldagen eller andre spesielle anledninger. Sjekk ut vår 17. mai side, for enda flere ideer til en store dagen.

Hvordan knyte bunadsskjerf i halsen?

For å knytte silkeskjerfet til bunaden din med en båtmannsknop, begynn med å brette silkeskjerfet diagonalt for å danne en trekant. Deretter ruller du skjerfet innover slik at du får et bånd. Plasser båndet bak halsen og juster skjerfet slik at begge sidene er like lange.

Deretter tar du den ene løse enden og krysser den over den andre løse enden foran halsen din, slik at de danner et kryss rett under haken. Fortsett med å føre den samme enden opp gjennom løkken som dannes av krysset, og deretter ned gjennom løkken igjen, men denne gangen fra toppen. Dette danner de to delene av båtmannsknopet.

Når begge deler av knuten er dannet, stram forsiktig ved å trekke i begge ender. Juster skjerfet slik at knuten sitter sentralt og jevnt fordelt rundt halsen din.

Loading the player…

Skal du bake pavlova på 17. mai? Du finner 4 nydelige oppskrifter her.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: