Ukens Giveaway

Hver fredag klokken 12:00 deler vi ut en flott premie. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å registrere deg. Sjekk at du er innlogget hver gang du bruker Startsiden og du er automatisk med i trekningen hver uke.
Tid igjen for å registrere deg før neste trekning:
00
dager
00
timer
00
minutter
00
sekunder

Denne ukens premie

Premien i Ukens Giveaway er et gavekort på 1000 kroner. Dette er et "Universal Presentkort" som kan brukes i mer enn 6000 butikker over hele Norge. Kortet er gyldig i fem år.
Denne ukens premie

Forrige vinner av Ukens Giveaway

Anita Nakken, Ålesund
Starter dagen på Startsiden med oversikt over nyheter, vær og søk.
Tidligere vinnere:
Rune Tveiten, Notodden
Bruker Startsiden som daglig oversikt
Britt F. Dahlstrøm, Holmestrand
Mest interessert i nyheter, quiz, valuta og vær
Rune Tveiten, Notodden
Bruker Startsiden som daglig oversikt
Britt F. Dahlstrøm, Holmestrand
Mest interessert i nyheter, quiz, valuta og vær

FAQ

Hver fredag klokken 12:00 gir vi én heldig Startsiden-bruker et gavekort eller andre premier fra våre sponsorer. Dette gjør vi for å takke dere som bruker Startsiden.
Alle som har registrert seg (opprettet en brukerkonto) eller logget seg inn på Startsiden de siste sju dagene før trekningen, er kvalifisert for å være med i trekningen. Den samme personen kan (tilfeldigvis) vinne flere ganger. Du kan dessverre ikke delta hvis du er under 18 år.
Vi vil kontakte deg via telefon før vi sender gavekortet til deg. Ditt navn og bosted vil bli publisert på siden vår.
Vår robot trekker en tilfeldig deltaker blant de som har registrert seg og som har vært innlogget på startsiden.no de siste sju dagene.
Vi forholder oss til reglene i norsk lov som regulerer spill. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til markedsføring med mindre du gir samtykke til slik kommunikasjon.