På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Multigym: Disse er best i test 2023

Person som sitter på en treningsbenk som er del av et multigym. Bilde er kuttet slik at man ikke ser ansiktet til personen. På gulvet ved siden av føttene står en blå vannflaske. Vi har funnet multigym-apparatene som er best i test. Velg blant Finnlo Bio Force, Abilica Multi 4ST og Abilica Multi 970.
Vi har samlet de beste multigym-apparatene i 2023. Finn den beste for deg blant merker som Abilica og Finnlo. (Foto: Colourbox)

Vi har samlet de beste Multigym-apparatene i 2023 hvor Abilica og Finnlo troner øverst. Perfekt for deg som ønsker et kompakt hjemmetreningssystem.

Multigym, også kjent som et alt-i-ett treningsapparat, gir brukere muligheten til å utføre en rekke øvelser på en kompakt plattform. Dette gjør den perfekt for treningsentusiaster som ønsker et hjemmetreningssystem som ikke tar alt for stor plass og gir et bredt spekter av styrkeøvelser.

For å veilede deg før du går til innkjøp av et slikt treningsapparat har vi blant annet funnet multigym-apparatene som er best i 2023 i tillegg til å dele noen tips til hva du bør være oppmerksom på og se etter.

Interessert i å gjøre flere gode produkt-kjøp? Her finner du alle våre «best i test»-saker.

Disse er best i test 2023

Vi har sett på flere tester for å finne hvilke multigym som er de beste på markedet – utelukkende ved hjelp av uavhengige testsider. Under finner du svaret på hvilke som kan krone seg med tittelen «best i test».

Vi anbefaler også å lese: Med en romaskin kan du trene hele kroppen: Disse er kåret til best i test.

Abilica Multi 4ST: Solid konstruksjon

Hardworkout kårer Abilica Multi 4ST til best i test, og begrunner avgjørelsen sin med at den er en solid konstruksjon. Apparatet gir deg også mulighet til en rekke ulike øvelser.

– Multi 4ST kan skilte med fire ulike arbeidsstasjoner med mange forskjellige variasjonsmuligheter. Her kan du boltre deg i mer enn 20 ulike øvelser, er noe av det de skriver om produktet.

Best i test
Abilica Multi 4ST

Abilica Multi 4ST

Innebygd vektmagasin på hele 90 kg og fire ulike arbeidsstasjoner.
Sjekk prisen her

Finnlo Bio Force: Hydrauliske motstand som imponerer

Best-i-test.nu har derimot kåret Finnlo Bio Force til den beste. Denne skiller seg spesielt ut fra Abilica da den i stedet for en tradisjonell vektmotstand har en hydraulisk motstand tilsvarende opptil 100 kg vekter.

– Den hydrauliske motstanden gjør treningen mye stillere, og siden multigymmen ikke har vektmagasin, blir den lett å flytte på, skriver de i testen.

best i test
Finnlo Bio Force

Finnlo Bio Force

To nitrogenfylte sylindere på baksiden gir en jevn motstand på opptil 100 kg.
Sjekk prisen her

Beste billige: Abilica Multi 970

Man trenger derimot ikke sprenge budsjettet for en velfungerende multigym. Abilica har blant annet en modell som koster under 10 000kr. Denne har fått gode skussmål av forbrukerne, og den får 4,6 stjerner av 5 mulige hos X-life, hvorav én bruker skriver dette:

– Funker kjempebra til alt man kan gjøre på den. Jeg er super fornøyd! Gikk overraskende fint å sette den sammen selv også.

Anbefalt
Abilica Multi 970

Abilica Multi 970

Multigym med vektmagasin på 68 kg.
Sjekk prisen her

Hva bør man se etter i en multigym?

  • Byggekvalitet: For å sikre at din investering varer, bør du se etter en multigym med en robust og solid ramme.
  • Tilgjengelige øvelser: Det er viktig å vurdere hvilke øvelser du kan utføre på multigymen. Vurder dine treningsbehov og se etter en modell som oppfyller dem.
  • Vekt: Avhengig av ditt treningsnivå og mål, bør du sjekke hvor mye vekt apparatet tillater deg å ha. Hvis du ser for deg å øke styrken betydelig over tid, kan det være lurt å investere i en modell med et høyere vekt-kapasitet.

Hvorfor velge multigym?

  • Plassbesparende: En av de største fordelene med en multigym er dens kompakte design. For de med begrenset plass hjemme, eliminerer den behovet for flere store treningsapparater ved å kombinere dem i én enhet.
  • Kostnadseffektivt: Selv om en multigym kan virke dyr ved første øyekast, er det viktig å vurdere dens langsiktige verdi. Ved å kombinere flere apparater i én, kan det på lang sikt være mer økonomisk å investere i en multigym enn å kjøpe hver maskin individuelt.
  • Allsidig trening: En multigym gir muligheten for en helhetlig treningsrutine. Uansett om målet er styrketrening, muskeltoning eller fleksibilitetsøvelser, kan du tilpasse treningen til dine spesifikke behov.

Mer interessert i kondisjonstrening? Da bør du sjekke ut geriljakardio «den eneste kondisjonstreningen du trenger».

Les mer på våre temasider: