På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Sykkel: Disse er best i test til dame og herre i 2024

Bilde av en sykkel med demping som står lent inntil en vegg. Over styret henger det en grå sykkelhjelm og sykkelen er av typen hardtail og er svart. Vi har sett på testene av sykler og enten det er en fulldemper, stisykkel, landeveissykkel, offroad, enduro eller hybrid du ser etter; her er listen over sykler som enten er best i test, eller som gjør det godt i produkttester i 2024! Vinnerne er Cannondale Topstone 1, Yeti SB140 LR T2 TURQ, Trek Slash 8 og Stumpjumper EVO Comp Alloy.
Enten det er en fulldemper, stisykkel, landeveissykkel, offroad, enduro eller hybrid du ser etter; her er listen over sykler som er best i test til dame og herre i 2024!

Vi avslører hvilke sykler som er best i test til dame og herre i 2024! Her finner du alt fra landeveissykkel til fulldempet-, stisykkel og enduro!

Ser du etter en ny sykkel som skal ta deg gjennom byen, nedover bare landeveier eller utforske nye stier og nytt terreng i sommer? Enten det er en fulldemper, stisykkel, landeveissykkel, offroad, enduro eller hybrid du ser etter; her er listen over sykler som enten er best i test, eller som gjør det godt i produkttester i 2024!

Alle resultatene er hentet fra uavhengige og pålitelige kilder i innland og utland og passer til både dame og herre.

Her har vi forresten samlet alle våre siste nyheter og guider om sykkel!

Det finnes et hav av forskjellige sykkeltyper på markedet nå. Navn som «enduro», «gravel», «terreng», «fulldempet», «offroad», «hybrid», «MTB», «landevei», «elsykkel» og «stisykkel» sier litt, men gjerne ikke alt om hva som skiller de forskjellige. Er du usikker på hvilken type som passer deg, er det mulig det kan hjelpe med denne artikkelen hvor eksperten forklarer hvordan du velger riktig type sykkel.

Cannondale Topstone 1: Landeveissykkel som gjør det godt i test

– Cannondale Topstone 1 er en sykkel som fungerer til alt, og har spesielt gode egenskaper til bikepacking. Men den har noen få begrensninger, skriver Landevei.no etter å ha testet landeveissykkelen fra Cannondale.

Disse terrengsyklene er forresten best i test!

landeveissykkel
Cannondale Topstone 2

Cannondale Topstone 2

Sjekk prisen her

«Beste tekniske stisykkel» er fulldempet endurosykkel fra Yeti

«Toppvalg» og utkåret til beste tekniske stisykkel hos Outdoorgearlab, Yeti SB140 LR T2 TURQ imponerer nettsiden.

– Denne sykkelen har en fjæring som føles positivt fantastisk; og den er aktiv, men likevel støttende og har en utrolig følsomhet for små støt, skryter de. De legger til at selv om denne sykkelen er så godt som perfekt mangler den muligheten for justeringer og lagring som mange av konkurrentene har.

Sykkel til voksne: Eksperten forteller at dette må du tenke på før du kjøper.

teknisk stisykkel
Yeti SB140 LR C2 Factory

Yeti SB140 LR C2 Factory

Sjekk prisen her

Trek Slash 8: Fulldempet stisykkel til allsidig bruk

– Slash er ikke bare en sykkel for de bratteste utforkjøringene, den er også et veldig godt valg for deg som vil ha en stisykkel til allsidig bruk, skriver Terrengsykkel.no etter å ha testet endurosykkelen Trek Slash 8.

Sykkelen har beholdt samme navn, men endret både design og bruksområde skriver de og legger til at «Trek Slash 8 leverer på det meste, men ikke alt».

Er du kanskje også interessert i elsykkel? Nye elsykler, og hvilke som er best i test 2024 finner du her!

Allsidig stisykkel
Trek Slash 8

Trek Slash 8

Pris akkurat nå: 49 990 kroner
Gå til Skistarshop her

Best i test fulldempet stisykkel: Specialized Stumpjumper EVO Comp

Med 9 av 10 mulige poeng på både «fun factor» og «egenskaper i nedoverbakker» og utvalgt til «toppvalg» og levnes det kanskje ingen tvil om at denne passer til benevnelsen «beste aggressive stisykkel» for 2024 hos Outdoorgearlab.

– En innovativ, svært justerbar stisykkel for lengre turer som kan spenne over alt fra daglig stisykling til runder i sykkelparken, forklarer de.

stisykkel
Stumpjumper EVO Comp Alloy

Stumpjumper EVO Comp Alloy

Sjekk prisen her

Du vil kanskje også like disse sakene: