På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Elektrisk grill: Disse gjør de best i test

Elektrisk grill: Illustrasjonsfoto av en elektrisk grill med kjøtt og grønnsaker.
En elektrisk grill kan være en enkel og praktisk måte å få grillopplevelsen om du ikke har anledning til å ha en stor kull- eller gassgrill der du bor. (Foto: Colourbox)

En elektrisk grill kan gi deg mye fleksibel grillglede for lite penger. Vi har funnet de aller beste!

Elektrisk grill er et praktisk alternativ til griller drevet av kull eller gass, og for mange også det eneste alternativet for å grille om man bor i blokk eller borettslag med regler som forbyr kull- og gassgrill.

Vi har funnet frem til et knippe elektriske griller som alle har til felles at de har fått gode skussmål i diverse tester!

Vi har masse nyttig innhold om griller: Sjekk ut vår samleside for grill her!

Disse elektriske grillene er best i test

Vi har funnet et utvalg av de elektriske grillene som får best skussmål i diverse tester, i ulike størrelser og prissjikter.

Weber Lumin: Ny og allsidig anmelderfavoritt

Bordgrillen med 3 unike funksjoner
Weber Lumin Compact elektrisk grill

Weber Lumin Compact elektrisk grill

Pris nå: 4 390 kroner hos NetOnNet
Her får du den til laveste pris

Weber er fortsatt blant de aller fremste på grill, og det gjelder også når det kommer til de elektriske variantene. Denne varianten er en nyhet som virkelig gir deg spillerom når du griller, uten å ta opp masse rom på balkongen.

I tillegg til å kunne grille med temperaturer opp til 315 °C, har den nemlig en røykinfusjonsinnstilling som lar deg varmrøyke mat, og en dampinnstilling som lar deg dampe mat. Weber Lumin gjør det svært skarpt i produkttester:

Food & Wine er «ingenting annet enn imponert», BBC Good Food gir den 4.5 av 5 mulige stjerner og kaller den «et effektivt alternativ til gass- og kullgriller».

T3 Magazine gir den samme stjernerating, og skriver:

– Den nye Weber Lumin Compact elektrisk bordgrill leverer kjempebra mat på en rekke måter.

Billig George Foreman elektrisk grill

Bordgrill på budsjett
George Foreman Fit Grill - Medium 25810-56

George Foreman Fit Grill – Medium 25810-56

Pris nå: 629 kroner hos Proshop
Her får du den til laveste pris

Denne elektriske bordgrillen, fra tungvektsbokseren hvis navn ble synonymt med små elektriske bordgriller, får tittelen «beste budsjettgrill» hos goodhouskeeping.com, hvor den kompakte og lette konstruksjonen får gode skussmål. Til rett over 600 kroner er dette en super liten sak for deg som ikke vil «grille» bort alle pengene dine.

Weber Pulse elektrisk grill

Kongen av balkongen
Weber Pulse 2000 elgrill

Weber Pulse 2000 elgrill

Sjekk prisen her

I tek.no sin test fikk denne grillen 8.5 av 10 mulige poeng, og ble trukket frem som spesielt godt egnet til grilling på balkongen. Den fikk også skryt for sin robuste konstruksjon og hvor enkel den er å rengjøre. Britiske T3.com ga den 5 av 5 mulige poeng, og trekker også frem grillens gode egenskaper som balkong-grill.

Hvem passer en elektrisk grill for?

  1. Personer som bor i leiligheter eller byområder: Elektriske griller er et flott alternativ for personer som bor i leiligheter eller byområder der bruk av tradisjonelle griller kan være forbudt eller vanskelig på grunn av plassmangel eller brannsikkerhet. Elektriske griller produserer minimalt med røyk og lukter, noe som gjør dem tryggere og mer akseptable å bruke innendørs.
  2. Personer som ønsker en rask og enkel grillopplevelse: Elektriske griller er enkle å bruke og krever minimalt med tid og forberedelse. De er både enkle å sette opp og krever ikke mye tilsyn eller vedlikehold, noe som gjør dem til et flott alternativ for personer som ønsker en rask og enkel grillopplevelse.
  3. Personer som ønsker en mer miljøvennlig grillopplevelse: Elektriske griller bruker ikke fossilt brensel, noe som gjør dem til et mer miljøvennlig alternativ enn tradisjonelle griller.
  4. Personer som ønsker å redusere risikoen for brann eller eksponering for røyk: Elektriske griller produserer minimalt med røyk og har ikke en åpen flamme, noe som kan redusere risikoen for brann eller eksponering for farlige røykpartikler.
  5. Personer som ønsker å ha en portabel grill: Elektriske griller kommer i mange forskjellige størrelser og kan være bærbare, noe som gjør dem til et flott alternativ for personer som ønsker å ha en grill med seg på camping eller utflukter.

Usikker på hvilken type grill du skal gå for? Sjekk ut vår guide som gir deg svaret på hva du må vite om du skal kjøpe grill!