På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Elektrisk motorsag: Disse kommer best ut i testene

Bilde av elektriske motorsager fra merker som, Milwaukee, Stihl, Husqverna, Meec Tools og Makita. Vi har samlet batteridrevne motorsager som er kåret til best i test
En elektrisk motorsag hverken lukter eller høres ut som en bensindreven motorsag. De er mer miljøvennlige, stillegående og et lettstelt alternativ. Vi har samlet de batteridrevne motorsagene som kommer best ut i testene og får skryt av ekspertene. (Foto: Startsiden)

Disse elektriske motorsagene får skryt av ekspertene. De er både mer miljøvennlig og stillegående enn klassiske bensindrevne motorsager.

Elektriske motorsager har blitt stadig mer populære de siste årene på grunn av deres mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle bensindrevne motorsager. De er blant annet mer miljøvennlig, stillegående og et lettstelt alternativ. Batteridrevne motorsager har imponert ekspertene, og vist seg å være en verdifull investering for mange.

Med et stort utvalg av elektriske motorsager på markedet, kan det være vanskelig å finne ut hvilken som er best. Vi har derfor sett på produkttester gjort av Teknisk Ukeblad og Råd & Rön slik at vi kan presentere de beste sagene på markedet.

Liker du å gjøre gode kjøp? Her finner du alle våre «best i test»-saker.

Milwaukee: Klar testvinner

Teknisk Ukeblad har testet den elektriske motorsagen fra Milwaukee, og den ser ikke ut til å skuffe. Selv om deres test er fra 2020, er det ingen tvil om at Milwaukee også er favoritt blant forbrukerne da den får 4,8 stjerner av 5 mulige hos Trustpilot.

best i test
Milwaukee M18 FCHS-121B

Milwaukee M18 FCHS-121B

Pris akkurat nå: 8 699 kroner
Gå til Staypro her

Makita: God batterikapasitet

Motorsagen fra Makita kommer på en sterk andreplass hos Råd & Rön med 73 poeng av 100 mulige. Den scorer litt høyere på batterikapasitet enn testvinneren, men ligger litt under på brukervennligheten. Den er uansett et godt valg for deg som skal kjøpe elektrisk motorsag.

MAKITA DUC303Z

MAKITA DUC303Z

Pris akkurat nå: 3 868 kroner
Gå til Megaflis her

Stihl: En godt balansert elektrisk motorsag

Teknisk Ukeblad beskriver Stihl som den letteste elektriske motorsagen de har testet.

– Den er svært godt balansert, og har en verktøyfri sverdinnspenning som fungerer utmerket, skriver de, men legger til at den egner seg best til mindre utfordringer, og kan ikke måle seg med testvinneren fra Milwaukee.

STIHL  MSA 220 C-B

STIHL MSA 220 C-B

Pris akkurat nå: 5 525 kroner
Gå til Hylte her

Ryobi: Imponerende motorsag

Vi ønsker også å trekke fram denne sagen fra Ryobi. Den scoret nemlig høyt hos Teknisk Ukeblad da den ble sammenlignet med testvinneren fra Milwaukee.

Det som ga Milwaukee topplasseringen over Ryobi var det at merket har et større utvalg av verktøy som kan bruke det samme batteriet.

Ryobi Ry36Csx35A-0

Ryobi Ry36Csx35A-0

Pris akkurat nå: 2 999 kroner
Gå til Glapris her

Meec Tools: Billig og bra

Øverst på listen hos Råd & Rön troner den elektriske motorsagen fra Meec Tools. Motorsagen ble kåret til «best i test», samt et «bra kjøp» da denne har en av de vennligste prisene på markedet.

Motorsagen får 75 poeng av 100 mulige, og de gir den skryt for dens sagekapasitet og brukervennlighet.

Meec Tools batteridrevet kjedesag

Meec Tools batteridrevet kjedesag

Pris akkurat nå: 3 499 kroner
Gå til Jula her

Husqvarna: Elektrisk motorsag for mindre utfordringer

Den elektriske motorsagen fra Husqvarna er også en av de letteste på markedet. Selv om denne ikke får en topplassering hos Teknisk Ukeblad, og havner på en 9. plass hos Råd & Rön, blir den beskrevet som en elektrisk motorsag som er liten og nett og ypperlig til mindre jobber.

– Dette er en virkelig imponerende sag. Den er sterk, lett og gjør mye arbeid på en lading, skriver Teknisk Ukeblad.

Husqvarna 535i XP Batterimotorsag

Husqvarna 535i XP Batterimotorsag

Pris akkurat nå: 5 972 kroner
Gå til MKnorth her

Du vil kanskje også like disse sakene: