På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Kontinentalseng: Best i test og slik velger du riktig

Kontinentalseng best i test: En seng med et frokostbrett på hvitt sengetøy.
På jakt etter en kontinentalseng? Da bør du lese dette først. Vi har også funnet gode kontinentalsenger, og én som er best i test. (Foto: Colourbox)

En god kontinentalseng gir deg hotellfølelsen på soverommet. Vi hjelper deg med å velge riktig, og har funnet en som ble best test!

En god seng er viktig, og det kan lønne seg å gjøre grundig research før du går til innkjøp av drømmesengen. Du skal jo tross alt bruke en ikke ubetydelig mengde timer i den. Har du vurdert kontinentalseng?

Kontinentalsenger har blitt veldig populære de siste årene, og de gir utvilsomt soverommet ditt og nattesøvnen din et luksuriøst preg. Er du på utkikk etter en vil nok denne guiden kommer til nytte da vi både tar for oss hva du burde tenke på når du skal kjøpe en, men også avslører hvilken kontinentalseng som er kåret til best i test!

Visste du at vi har en samleside full av nyttige søvn-relaterte artikler?

Best i test kontinentalseng

Denne kontinentalsengen, Haven, er både en drøm å se på og å sove i, og det er nok derfor den fikk best score i testfakta.no sin test av ulike kontinentalsenger, med nesten full score for sin gode pusteevne og ergonomiske egenskaper.

På tilbud: Spar 18000
Haven kontinentalseng

Haven kontinentalseng

180×200 cm. Best i test hos testfakta.no. Gratis levering, og 100 dagers prøveperiode slik at du kan være sikker på at du har gjort et riktig valg.
Sjekk prisen her

Hva er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en type seng som vanligvis består av flere lag med madrasser. Den består typisk av tre lag: en overmadrass, en springfjærmadrass og en bunnmadrass. Overmadrassen er den øverste delen og gir ekstra komfort. Springfjærmadrassen inneholder fjærer som gir støtte og demping, mens bunnmadrassen er basen som sengen hviler på.

Denne typen seng er populær fordi den gir god støtte, komfort og høyde. Den kan også ha en elegant og luksuriøs utseende, og den er ofte valgt for hotellrom eller luksuriøse soverom. Kontinentalsenger kan tilpasses med forskjellige materialer og fasthetsgrader av madrassene for å imøtekomme individuelle preferanser når det gjelder søvnkomfort.

billig kontinentalseng
Venture Home

Venture Home

Gratis frakt og 30 dagers returrett!
Sjekk prisen her

Verdt å vite: Så ofte bør du bytte sengetøy.

Fordeler med å kjøpe kontinentalseng på nett

Å skulle kjøpe en dyr og fin seng er uten tvil en stor investering, men så er det jo også en god investering med tanke på hvor mange timer du skal tilbringe i den. Da er det lurt å ta seg god tid for å være sikker på at du velger riktig seng. Mange vil nok kanskje tenke at det er lurt å dra til en butikk for å se på senger, men vi er ikke lenger så overbevist selv. Du kan nemlig både spare penger, tid og energi på å kjøpe en på nett. Her får du en oversikt over fordelene med å kjøpe din neste seng i en nettbutikk:

 1. Bredt utvalg: Nettbutikker gir deg tilgang til et bredt utvalg av kontinentalsenger fra ulike produsenter og merker. Dette gir deg muligheten til å utforske forskjellige stiler, størrelser og materialer for å finne den som passer best for deg.
 2. Enkel sammenligning: På nettet er det enklere å få et overblikk over det som er av senger, og slik kan du enkelt sammenligne forskjellige modeller ved å se på produktbeskrivelser, funksjoner, bilder og anmeldelser. Dette gjør det både enklere og kjappere å ta en informert beslutning.
 3. Anmeldelser og tilbakemeldinger: Nettbutikker gir deg tilgang til kundeanmeldelser og tilbakemeldinger. Dette kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan andre kunder har opplevd produktet og kundeservicen til nettbutikken.
 4. Prisfordeler: Noen ganger kan du finne bedre priser på nettet sammenlignet med fysiske butikker. Dette skyldes ofte at nettbutikker har lavere driftskostnader og derfor kan tilby kampanjer og rabatter butikkene ikke kan.
 5. Beleilig shopping: Du kan handle når som helst på døgnet uten å forlate hjemmet ditt. Dette er spesielt nyttig hvis du har en travel timeplan eller begrenset tilgang til fysiske butikker i nærheten.
 6. Levering og montering: Mange nettbutikker tilbyr hjemlevering og til og med montering av kontinentalsengen. Dette gjør hele prosessen enklere, spesielt når det kommer til større møbler.
 7. Retur- og byttemuligheter: De fleste nettbutikker har retur- og byttepolitikk som gir deg muligheten til å returnere eller bytte sengen hvis den ikke passer dine behov eller forventninger.
#1 bestselger hos Bedre netter
Venus kontinentalseng

Venus kontinentalseng

180 x 200 cm. Bedre netters bestselgende kontinentalseng.
Sjekk prisen her

Trenger du ny pute? Så ofte må du vaske dunputen din.

4 ting du må tenke på før du kjøper kontinentalseng

 • Tenk på din egen søvnstil: Vurder hvordan du vanligvis sover. Hvis du liker å ligge på ryggen, kan en middels fasthet være behagelig. Hvis du sover på siden, kan en mykere madrass være bedre for å avlaste trykkpunkter. Hvis du foretrekker å sove på magen, kan en fastere madrass bidra til å opprettholde en god ryggstilling.
 • Kroppstype og vekt: Din kroppstype og vekt spiller en rolle i valget av fasthet. Generelt sett kan personer med lavere vekt foretrekke en mykere madrass, mens personer med høyere vekt kan føle seg mer komfortable på en fastere madrass som gir tilstrekkelig støtte.
 • Personlige preferanser: Tenk på hva du liker når det gjelder komfort. Hvis du foretrekker å synke litt ned i madrassen, kan en mykere madrass være ideell. Hvis du liker en følelse av fast støtte, kan en middels til fast madrass være bedre.
 • Tenk på helsehensyn: Hvis du har spesielle helsebehov, som ryggproblemer, kan det være lurt å konsultere med helsepersonell eller fysioterapeut for å få råd om hvilken fasthet som passer best for deg.
Populær produsent
Jensen kontinentalseng

Jensen kontinentalseng

Populær sengeprodusent som lar deg skreddersy den perfekte kontinentalsengen for deg.

Hva er forskjellen på rammemadrass og kontinentalseng?

Rammemadrass:

En rammemadrass er en enkel sengeløsning som består av en madrass som plasseres direkte på en solid ramme. Her er noen nøkkelpunkter med rammemadrasser:

 1. Konstruksjon: Rammemadrasser består av en madrass som hviler på en fast ramme laget av tre eller metall. Rammen er vanligvis en enkel plattform uten fjærer.
 2. Fasthet: Fastheten til en rammemadrass avhenger hovedsakelig av typen madrass som brukes. Dette kan variere fra mykt til fast, avhengig av dine preferanser og behov.

Kontinentalseng:

En kontinentalseng er en mer avansert type seng som består av flere lag med madrasser og en spesiell konstruksjon. Her er noen viktige punkter om kontinentalsenger:

 1. Konstruksjon: Kontinentalsenger består vanligvis av tre lag med madrasser: en overmadrass, en springfjærmadrass og en bunnmadrass. Overmadrassen gir ekstra komfort, springfjærmadrassen gir støtte og demping, og bunnmadrassen fungerer som basen.
 2. Høyde: Kontinentalsenger har en større høyde på grunn av de flere lagene med madrasser.
 3. Komfort og støtte: På grunn av de ulike lagene med madrasser tilbyr kontinentalsenger en mer lagdelt komfort og støtte. Dette gjør dem populære for de som ønsker en luksuriøs søvnopplevelse.
 4. Estetikk: Kontinentalsenger oppleves gjerne som mer luksuriøse, og gir deg den deilige hotellromfølelsen hjemme.
 5. Pris: Kontinentalsenger har en tendens til å være dyrere enn rammemadrasser på grunn av deres mer komplekse konstruksjon og ekstra lag av madrasser.

Les mer på våre temasider: