På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Kullgrill: Disse er best i test

Kullgrill best i test: Bilde av en person som steker kjøtt i en kullgrill
Vi har funnet 3 kullgriller i ulike størrelser som alle er kåret til best i test. Hint, grillkongen Weber nevnes selvfølgelig, samt en ny variant dere kanskje ikke har hørt om før? (Foto: Colourbox)

På jakt etter en god kullgrill? Dette er 3 ulike kullgriller som alle er blant markedes beste og kåret til best i test.

Mange grill-entusiaster sverger til den klassiske kullgrillen, takket være den unike smaken og grillegenskapene de har.

Tross alt er det jo kullgrilling som er opphavet til kunsten å grille. Likevel, selv om kullgrillen omtrent er like gammel som den menneskelige sivilisasjonen selv, er det ikke slik at det ikke har skjedd noe på kullgrillfronten siden mennesket først tilberedte mat over rødglødende kull.

Vi har funnet 3 ulike kullgriller i 3 ulike størrelser, som alle har til felles at de er kåret til best i test.

Vil du lese mer om grill? Sjekk ut vår samleside for grill-saker!

Weber Go Anywhere – Perfekt kullgrill til piknik

liten
Weber Go-Anywhere Kullgrill

Weber Go-Anywhere Kullgrill

Pris nå: 1 099 kroner hos Hylte
Her får du den til laveste pris

Denne vesle kullgrillen er ypperlig til utendørsbruk, som i parken eller ute på campingturer, og ble best i test i Aftenpostens test av små kullgriller. Der får den skryt for at beina kan låses fast, og at grillresultatet er utmerket, men trekk for at den er tung og litt vrien å montere.

I TV2 sin test av små kullgriller får den terningkast 5 og stempel som nest best. Den blir dermed kun slått av varianten av samme grill som er gassdrevet, da testpanelet synes det er tungvint å kvitte seg med kull på en forsvarlig måte.

Weber Master-Touch GBS E-5750 – Velprøvd og populær kullgrill

Mellomstor
Weber Master-Touch® GBS E-5750 Charcoal Ø 57 cm

Weber Master-Touch® GBS E-5750 Charcoal Ø 57 cm

Pris nå: 2 985 kroner hos NetOnNet
Her får du den til laveste pris

Denne mellomstore kullgrillen fra Weber ble best i test i TV 2 sin test av kullgriller.

-Grillen er den mest robuste og solide av kulegrillene. Her har man også muligheten til å flytte på kullet under grillingen. Det er god lufting, og denne grillen har også mulighet til å løfte av lokket uten å måtte holde det i hendene, skryter tv-kanalen.

Lyst på grillmat-inspirasjon? Hva med entrecôte med grillet søtpotet?

Kamado Big Green Egg XL – Kullgrill for entusiasten

Størst
Big Green Egg XL

Big Green Egg XL

Sjekk prisen her!

De siste årene har kamadogrill blitt svært populært, og det er ikke uten grunn. Kamadogrillen er laget av et keramisk materiale. Dette gjør grillen både svært tung, men det gir også optimal isolering og effektivitet.

Med en kamadogrill kan man man både holde svært høye og svært lave temperaturer som gjør at den ble kan brukes som en grill, og som en røyker. Det går også an å ha pellets i den, som gjør at den er optimal for tøffe kjøttstykker.

En kamadogrill kan derfor på mange måter sammenlignes med en ovn som kan nå temperaturer på rundt 400 grader.

Den er en av de mest anerkjente high-end grillene som finnes, og får blant annet masse skryt hos insider.com, som påpeker at den riktignok er dyr, men at grillens presisjon og egenskaper samt byggkvaliteten og livstidsgarantien er uten sidestykke.