På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Hold bilen ren med denne geniale lastesekken

Lastesekk: Bilde av bagasjerom på bil med lastesekk full av høy og avfall fra hage.
Denne lastesekken er genial å ha mange situasjoner; hageavfall, malingsdryppende oppussingsutstyr eller våte slalåmstøvler, med denne slipper du nemlig å tenke på å måtte rengjøre og tørke bilen etter deg.

Om du stadig irriterer deg over rusk og rask i bagasjerommet på bilen etter å ha fraktet hageavfall i den, burde du prøve en lastesekk!

En ren bil er noe de aller fleste bileiere ønsker å ha. Det er derimot ikke alltid like enkelt å holde det slik dersom man for eksempel skal frakte hageavfall til et avfallsdeponi, eller annet utstyr som etterlater seg et skittent bagasjerom. Nå kan imidlertid den tid være over, for vi har funnet en genial lastesekk til deg som liker smarte løsninger for å holde bilen ren!

Liker du smarte tips som dette? Her finner du alle smarte tips og triks vi har skrevet om tidligere.

Lastesekk som skåner bilen mot hageavfall

En trio av tre innovative svensker har kommet opp med en løsning som er like smart som den er enkel:

Genial!
Zacky lastesekk for bil

Zacky lastesekk for bil

Sjekk prisen her

Denne lastesekken er laget i slitesterkt og vanntett polyeten, og holder bilen din fri for alt av skitt og smuss som skulle bli igjen etter å ha fraktet ting som har en tendens til å skitne bagasjerommet ditt.

Vi anbefaler å lese: Hvordan gjenbruke hageavfall med kompostkvern.

Lastesekken er enkel å vedlikeholde

Uansett om det er hageavfall, malingsdryppende oppussingsutstyr eller våte slalåmstøvler, slipper du å tenke på å måtte rengjøre og tørke bilen etter deg. Bare hekt av lastesekken, gi den en liten skylling med hageslangen og legg den til tørk, så er den klar til bruk til neste gang.

Dette er et smart produkt som har gått litt under radaren hos de fleste, men ser ut til å være en suksess blant forbrukeren. I en anmeldelse på Smartasaker skriver en kunde:

– Jeg har hatt og brukt produktet i flere år nå. Jeg bestilte nettopp flere til familiemedlemmer fordi jeg var såpass fornøyd selv. Produktet gjør akkurat som det er beskrevet. Det kunne vært hakket grovere stoff og tålt enda mer, men det re absolutt dugelig som det er. Den holder bilen utrolig mye renere enn om jeg bare skulle ha dytta ting inn uten. Jeg tror jeg aldri kommer til å være foruten dette produktet igjen, og forstår ikke hvorfor det ikke selges flere steder.

Les også: Slik gikk det da vi testet solcelledrevet vifte til bilen.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: