På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Myggjager fra Thermacell: Dette sier testene

Myggjager test: En mygg i ferd med å spise sitter på en menneskekropp, med natur i bakgrunnen.
Vil du helst unngå å bli mygg-buffet i sommer? Da bør du vurdere denne testvinnende myggjageren. (Foto: Colourbox)

En herlig norsk sommerdag kan fort bli ødelagt av svermer med blodtørstig mygg. Vi har funnet en løsning som er best i test!

Norske somre kan være lunefulle. På én side har vi de lange og lyse dagene, frodig natur og lokale jordbær med fløte og sukker. På den andre siden har vi hurtige værskifter, lave badetemperaturer og sist men ikke minst: Mygg.

Disse små blodsugerne er for mange en pest og en plage, og har du riktig uflaks kan sommerkosen med familien på terrassen ende opp som mer sommerkoselig for myggen. I år meldes det om ekstra mye mygg, og da er det lurt å ha noe for å begrense de kløende myggstikkene.

Visste du at vi har en samleside full av nyheter og guider om skadedyr?

Myggjager fra Thermacell: Smart og bærbar myggjager

Genialt
Thermacell myggjager E55

Thermacell myggjager E55

Oppladbar myggjager som holder myggen langt unna
Pris nå: 839 kroner hos Myggfri
Sjekk prisen hos Milrab her Her får du den til laveste pris

Du har sikkert fått med deg at det finnes omtrent like mange myggfjerningsprodukter på markedet som det finnes mygg i en kubikkilometer fuktig norsk skog.

Disse har en tendens til å ha en varierende grad av suksess i det de prøver å utrette, og er du som undertegnede har du sikkert opptil flere sprayer og dingser rundtomkring der du bor, som aldri riktig innfridde det de lovet.

Om du også plages av når myggspray-lukta er så intens at den overdøver lukta av maten på grillen eller ender opp med å sette smak på ispinnene du har til dessert, kan vi ha funnet en smart løsning:

Blant annet skrev CNN om Thermacell E55 i fjor sommer, der de hyller den stillegående og gassløse myggjageren, og omtaler den som:

– En liten myggjager som faktisk virker.

Sammenlignet med mange tilsvarende myggjagere er den nokså liten, og med 5,5 timers batteritid og refill-patroner som varer i omlag 12 timer, er denne perfekt for alt fra hjem og fritidsbolig til camping og telttur.

En ekstra god fordel om du er mye på reise: Siden den ikke bruker gass kan du også ta den med på flyet!

Les også: 5 tips som holder myggen unna

Digitaltrends.com har også skrytt av denne, og roser i likhet med CNN myggjagerens effektivitet mot mygg, samt lyd- og luktfrihet. Totalt kan den holde 29 kvadratmeter myggfrie, så om du trenger å dekke et større område bør du vurdere et annet produkt.

Andre alternativer:

Denne maskinen er av et helt annet kaliber enn den lille oppladbare fra Thermacell, men holder til gjengjeld områder opp mot 4000 m² myggfrie. Denne modellen gode skussmål i VG, som skrev «Mosquito Magnet gjør jobben, og er både støyfri og luktfri», men gir litt trekk for høy pris og vanskelig installasjon.

Dekker opptil 4000 m²
Mosquito Magnet® Myggfelle mosquito magnet pioneer

Mosquito Magnet® Myggfelle mosquito magnet pioneer

Pris nå: 7 980 kroner hos Bondekompaniet
Her får du den til laveste pris
ekstra stort fangstnett
MYGGFELLE MOSQUITO MAGNET EXECUTIVE

MYGGFELLE MOSQUITO MAGNET EXECUTIVE

Pris nå: 19 995 kroner hos Obs
Her får du den til laveste pris