På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Nyhet: Robotgressklipper med unik egenskap

Dreame A1-robotgressklipper: Bilde av A1 foran grønn bakgrunn.
Denne robotgressklipper-modellen fra Dreame har en spesiell egenskap.

Lei av kanttråder og upresis GPS-navigering? Denne robotgressklipperen er helt spesiell.

Dreame A1-robotgressklipper: Bilde av A1 som scanner området foran seg.
Med LiDAR-teknologi er kantledninger og GPS en saga blott.

I en tid der hjemmeteknologi stadig blir mer avansert, lanserer Dreame Technologies sitt inntog på robotgressklipper-markedet med Dreame A1; en robotgressklipper som lover å forenkle hagearbeidet gjennom sofistikert teknologi og brukervennlighet. Dreame er ikke veldig kjent her til lands, men har tradisjon for å lage robotstøvsugere med avansert navigasjonsteknologi.

Det som er spesielt med denne robotgressklipperen er at den er utrustet med et 3D LiDAR-system, som gir presis kartlegging av hagen på en måte som ikke tidligere har vært mulig. Det betyr slutt på kanttråder og upresis GPS-navigering, med alle begrensningene det fører med seg.

nyhet
Dreame Roboticmower A1

Dreame Roboticmower A1

Pris akkurat nå: 19 990 kroner
Gå til NetOnNet her

Les også: Dette er de beste robotgressklipperne uten kantledning

Full av smarte løsninger

Om du er på jakt etter en robotgressklipper som ikke krever mye av deg, bør du vurdere denne. Fra et vedlikeholdsperspektiv har den IPX6-vurdering for vannmotstand, noe som gjør at man enkelt og greit kan spyle den ren med en hageslange. En hurtigbytte-mekanisme for bladene reduserer også tid og innsats for vedlikehold.

I tillegg har den regnsensor, slik at den slutter å klippe gresset om det skulle begynne å regne. Og det gjør det jo titt og ofte her til lands.

Her er en oversikt over de viktigste funksjonene til Dreame A1:

  • 3D LiDAR-kartlegging
  • 360° deteksjonsområde 
  • Pauser klippingen ved regnvær
  • AI-algoritmer som kartlegger og identifiserer hindringer i hagen din
  • Kapasitet på 1000 m² per dag
  • Lavt støynivå

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: