På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Robotgressklipper uten kantledning: Disse er best i test

Robotgressklipper uten kantledning best i test: Collage av modeller fra WORX, Segway, Husqvarna og Ecovacs.
Robotgressklipper uten kantledning blir stadig mer normalt. Disse modellene fra WORX, Segway, Husqvarna og Ecovacs er alle best i test. (Foto: ABC Guider/ Herman Arneberg Johnsen)

Vi har samlet et knippe robotgressklipper uten kantledning som har vunnet diverse tester, for å gjøre jobben med å velge riktig enklere!

Det nyeste innen robotgressklippere er varianter av de smarte gressklipperne som ikke trenger kantledning – eller kanttråd og begrensningstråd som det også kalles.

Med den nye funksjonen som holder gressklipperen innenfor oppmerket område ved hjelp av GPS og navigasjon i sanntid, kan du enkelt merke opp området du vil at gressklipperen skal klippe, godt tilbakelent i favorittstolen og ved hjelp av en app.

Disse robotgressklipperne uten kantledning er best i test:

Det finnes en rekke robotgressklippere der ute, men ikke alle er garantert å gjøre en god jobb. Derfor har vi samlet tre modeller som er kåret til best i test, slik at du kan være sikker på å gjøre et godt kjøp.

Vil du lese flere best i test-saker som denne? Her finner du alle våre best i test-artikler!

WORX Landroid Vision

WORX Landroid Vision M600

WORX Landroid Vision M600

Sjekk prisen her

WORX Landroid ble kåret til best i test hos både T3 og PCMag, hvor sistnevnte ga WORX Landroid testens høyeste poengsum med hele 4,5 av 5 mulige poeng.

– Formidabel klippeegenskaper, skryter magasinet av robotgressklipperen i testen. Topplasseringen begrunner de med at det er en relativt rimelig smart robotgressklipper med GPS og Wi-Fi som gjør det mulig å lokalisere og kontrollere den fra telefonen uansett hvor du befinner deg. I tillegg kaller de den «veldig stille».

Også britiske T3 kårer WORX Landroid til gressklipperen de likte best. Dette da de testet robotgressklippere i fjor.

– Den beste, allsidige høy-ytelses-robotklipperen, kaller de den. De kan røpe at dette også er Europas mest solgte robotgressklipper og skryter av at den er godt priset samt at en ujevn gressplen ikke er noe problem for den smarte gressklipperen.

Les også: Disse gressklipperne er best i test

Segway Navimow H1500E

Segway Navimow H1500E

Segway Navimow H1500E

Pris nå: 25 899 kroner hos Roboklipp
Her får du den til laveste pris

Navimow H-serien fra Segway (der forskjellen mellom modellene kun ligger i hvor stort område den kan klippe) har begeistret mange, deriblant Tek.no, som kunne melde følgende da de testet H3000E-versjonen:

– Den beste robotklipperen vi har testet.

BBCs Gardeners World likte også Navimow, og skriver blant annet at klippekvaliteten er utsøkt. De trekker derimot litt for at den er noe kronglete å sette opp. Lyd & Bilde har også testet Segway Navimow, og der fikk den toppkarakteren.

Tech Advisor kaller Navimow for en «fantastisk måte å trimme plenen», og gir den 4.5 stjerner og «Editor’s Choice» stempelet.

Husqvarna Automower 450X Nera

Husqvarna Automower® 450X Nera

Husqvarna Automower® 450X Nera

Pris nå: 53 516 kroner hos Hylte
Her får du den til laveste pris

Fra svenske Husqvarna kommer en svært god, men også svært dyr robotgressklipper. USA Today synes den gjør en god jobb, men mener den ikke er særlig godt egnet for hager med mye terreng. Tom’s Guide gir den også gode skussmål for god effektivitet og batteritid, samt at den er stillegående. De trekker derimot 1 stjerne grunnet den veldig høye prisen.

Ecovacs MPB11-11

Ecovacs Goat G1 1600 robotklipper

Ecovacs Goat G1 1600 robotklipper

Pris nå: 14 999 kroner hos Power
Her får du den til laveste pris

Denne modellen er blant de billigste gode «trådløse» robotgressklipperne, og får blant annet 9 av 10 mulige hos Tek.no, som skriver at den er:

– En smart løsning som er langt billigere enn mange andre trådløse klippere.

Tyske Techreviewer gir den også 9 av 10, og skriver at den «gjør sin egen greie og er i stand til å holde plenen kort uten mye arbeid».

Nextpit er også begeistret for robotgressklipperen, og gir den (ja, du gjettet riktig) 9 av 10 mulige poeng, og skriver at den er «grisebillig» sammenlignet med konkurrentene.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: