På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Stryk bunadsskjorten med dette smarte isbit-trikset

Dette smarte trikset kan fort spare deg tid, eller redde deg ut av en knipe!

Du har kanskje vært i denne knipa før: Du har en eller flere krøllete skjorter, men det gamle og trofaste strykejernet har tatt kvelden, og strøket sin siste skjorte. Eller kanskje du rett og slett ikke finner det.

Grunnene for hvorfor man plutselig står der på vei inn i finstasen uten et strykejern til å jevne ut de skjemmende rynkene i penskjorten kan være mange, men heldigvis finnes det råd. Om du har tilgang til isbiter og tørketrommel, kan dagen likevel reddes.

Hvordan du stryker skjorter ved hjelp av isbiter ser du i videoen øverst i artikkelen!

Vi har også en hel samleside full av andre smarte tips og triks.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: