DIY

10 matvarer du kan dele opp med eggedeleren

Loading the player…

En eggedeler kan brukes til så mye mer enn å dele egg. Eggedeler er et allsidige kjøkkenverktøyet som kan brukes til å effektivisere arbeidet med å kutte en rekke matvarer.

Det er ikke bare effektivt, men skivene blir også jevne og presise. Her er fem matvarer du kan kutte opp med eggedeler.

1. Perfekte soppskiver: Sopp er en vanlig ingrediens i mange retter, men å få jevnt kuttede skiver kan være utfordrende. Her kommer eggedeleren til unnsetning! Plasser soppen på basen til eggedeleren og trykk ned for å skape skiver av perfekt tykkelse. På denne måten kan du raskt forberede sopp.

2. Delikate jordbærskiver: Når det er tid for å lage en frisk fruktsalat eller dekorere en kake med jordbærskiver, kan eggedeleren være din beste venn. Plasser jordbæret på basen og trykk forsiktig ned. Resultatet? Like tykke, perfekte skiver som vil gi enhver tallerken et estetisk løft.

4. Presise kutt av kiwi: Med eggedeleren kan du enkelt oppnå perfekt jevne skiver av kiwi på null komma niks, som gir delikate skiver som vil legge til en estetisk appell på fruktsalater, smoothie bowls eller som garnityr på desserter. Husk å skrell kiwien før du legger den i eggedeleren.

5. Kutting av bananer: Bananer er en allsidig frukt som kan kuttes jevnt og nøyaktig ved hjelp av en eggedeler. Denne innovative tilnærmingen til å skive bananer gjør dem ideelle for å legge til frokostblandinger, yoghurt eller havregryn, og gir en sunn start på dagen.

6. Kutting av mozzarella: For å få jevne skiver av mozzarella til pizza, salater eller italienske retter, kan eggedeleren være en uunnværlig hjelper. Ved å plassere mozzarellaosten på basen og bruke eggedeleren, kan du oppnå nøyaktige skiver som vil smelte perfekt på rettene dine.

7. Kutting av avokado: Å kutte avokado med en eggedeler gir et enkelt og effektivt resultat, perfekt for enhver avokado-elsker. Disse skivene er flotte for å pynte salater, smørbrød eller som en sunn topping på toast.

8. Kokte poteter: For å lage jevne skiver til potetsalater eller gratenger.

9. Perfekte skiver av Mango: Den myke og saftige konsistensen av mango gjør den ideell for skjæring med en eggedeler, perfekt for å legge til i fruktsalater eller smoothies. Husk å skrell mangoen først, deretter deler du den opp i passe store biter, før du legger den i eggedeleren.

10. Tofu: Myk tofu kan enkelt skjæres i jevne skiver eller terninger med en eggedeler, flott for steking, wokretter eller salater.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: