På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Gratis oppskrift: Hvordan hekle søte bamser

Gratis oppskrift på søte bamser du kan hekle selv. Er du ute etter gave til baby, eller nye prosjekt kan denne videoen være akkurat det du trenger!

Gratis oppskrift på søte bamser! Har du barn, kjenner noen som venter baby eller ser etter et flott gavetips du selv kan lage? Her har du et koselig hekleprosjekt som også blir en kjempe flott gave. Det er sjelden morsommere å gi en gave enn når en har laget den selv!

Vil du ha flere hekleoppskrifter kan du ta en titt her: Gratis hekleoppskrifter for nybegynnere.

Oppskrift på søte heklebamser:

I oppskriften anbefaler vi garn fra Drops, et flott garn til en fin pris. Så er det bare å sette seg godt kose seg med at en søt bamse etterhvert dukker opp på pinnen. Når sluttresultatet er så flott som dette skjønner vi godt mange blir smittet av “heklebasillen”!

Er allikevel noen av teknikkene nye for deg kan du sjekke “Lær å hekle på 1-2-3” for grunnleggende teknikker fra hekling.

Fremgangsmåte:

Videoen på heklede bamser er hentet fra Youtube, og har en veldig god forklaring og fremgangsmåte. Vil du lese oppskrift og se mønster finner du det gratis på skaperens blogg: Amigurumitogo.com.

Inspirasjon heklede bamser:

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: