DIY

Hvordan brette papirblomster?

Blomster brettet av papir. Blomst i hvit. Blomst i rosa. Brukt kaffefilter, piperensere og papir.
Vi viser deg hvordan du bretter nydelige papirblomster på 1-2-3. (Foto: Kreative Ideer)

Et morsomt DIY prosjekt er å brette papirblomster som varer evig. Vi viser deg bretting av blomster med både papir, piperensere og kaffefilter.

Vi viser deg steg for steg 3 kreative måter du kan brette blomster på. Papirblomster visner aldri, derfor blir man ekstra glad i disse blomstene. Sjekk ut inspirasjon til flere morsomme DIY-prosjekter her.

Hvordan brette papirblomst av kaffefilter?

Har du tenkt på at du kan brette papirblomster av kaffefilter? Ved å brette og forme dem på riktig måte, kan du faktisk lage nydelige blomster! Kaffefilterblomster er utrolig enkle å lage og gir en sommerlig følelse til rommet.

Loading the player…

Hvordan brette blomster av piperensere?

Visste du at du kunne lage prestekrake av piperensere? Papirblomster gir deg friheten til å være kreativ og leke med farger og teksturer. Ved å klippe og lime sammen farget papir kan du skape vakre og unike blomster. Disse blomstene kan brukes til alt fra å pynte opp et bryllup til å lyse opp en grå hverdag.

Loading the player…

Hvordan brette blomster av papir?

Papirblomster gir deg friheten til å være kreativ og leke med farger og teksturer. Ved å klippe og lime sammen farget papir kan du skape vakre og unike blomster. Disse blomstene kan brukes til alt fra å pynte opp et bryllup til å lyse opp en grå hverdag.

Loading the player…

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: