På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Sjokolademousse: Oppskrift på sunn dessert

sjokolademousse med frukt og bær. sunn dessert
Sunn og enkel sjokolademousse på 20 sekunder. (Foto: Kreative Ideer)

Leter du etter en enkel og sunn dessert? Denne sjokolademoussen lager du på 1-2-3. Bruk sukkerfri sjokolademousse fra Sukrin, eller din favoritt.

Hvis du er på jakt etter en rask og enkel oppskrift på sunn sjokolademousse, så har vi den perfekte løsningen! På bare 20 sekunder kan du lage denne herlige godbiten. Alt du trenger er sjokolademousse, sukrin og kesam. Det er den perfekte kombinasjonen av søtt og fyldig, uten dårlig samvittighet.

Ideen til enkel sjokolademousse fikk vi av Desiree Andersen sin TikTok-konto om sunn mat – og ble så inspirert at vi måtte teste selv. Og vi ble ikke skuffet!

Ingredienser i sunn sjokolademousse

Vi brukte mager vaniljekesam og sjokolademoussepulver uten sukker. Men du kan fint erstatte kesam med vaniljeyoghurt eller proteinyoghurt – og du kan bruke vanlig sjokolademoussepulver. Se fremgangsmåten i videoen under.

Vi har flere desserttips. Sjekk ut oppskrift på 5 sunne og enkle snacks her.

Oppskrift på sjokolademousse

Loading the player…

Du vil kanskje også like disse sakene: