Over 4 millioner har sett den norske 17-åringen rydde rommet sitt

 Skjermdump: Macerly

Madeleine Borge er bare 17 år men har fans fra hele verden på sin populære youtube-kanal for DIY, tips og triks!

Det er vår, og det er igjen tid for å rydde rommet!, forteller norske Madeleine på sin youtube-kanal med over 400 000 abonnenter.

Siden 2013 har den norske jenta lagt ut flere videoer av sine kreative prosjekter som har blitt svært populære verden over. I en video hvor hun rydder rommet sitt og viser flere ulike små DIY-prosjekter har imponerende 4 millioner avspillinger.

 Skjermdump: Macerly

“I denne videoen viser jeg deg først hvordan jeg rydder rommet mitt ved å re sengen, kaste søppel, få gulvet mitt tilbake til å være et gulv og ikke en søppelbøtte. Jeg gjorde det ved å først kaste alt søppel (papir, plast og annet) og deretter sortere resten i hauger av det jeg ville beholde, vaske, brette eller plassere et annet sted. Så fortsatte jeg med å vaske mitt nattbord og introdusere det første DIY-prosjekte: En To do-liste som vil hjelpe deg å holde orden på livet ditt. Videre viste jeg dere min kommode (som var et rot). Og jeg laget en fullstendig DIY-stasjon der jeg organiserer mine bånd og maling. Jeg laget en sminke/malingstativ og en tapeholder ved hjelp av trestenger. Jeg har også dekorert med et Chanel-bilde, og fylte krukker med småting jeg ikke hadde plass til noe annet sted! Etterpå bestemte jeg meg for å vise dere hvordan jeg lager skuffeskiller med skumbrett og stoff! Jeg bruker dette trikset i alle skuffene, og jeg kan fortelle deg dette; Når du først begynner med det, blir du avhengig! Jeg fortsatte med å rydde min Alex-kommode og vise deg mitt fantastiske brevtavle. Den har vært på rommet mitt i omtrent en uke nå, og jeg kan ikke fortelle dere nok hvor mye jeg elsker den. Den er fantastisk! Til slutt tok jeg en kasse, stryket på noen klistremerker og brukte den til å skjule mine stygge badeting, smart sant? Så ja, dette er hvordan jeg rydder og organiserer rommet mitt!” forteller Madeleine på sin Youtube-kanal Macerly.

Se den artige videoen under her. 

 

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #SMARTE TIPS  #VASKETIPS  #LIVSTRIKS  #LIFE HACKS  #HVERDAGSTIPS  #YOUTUBE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!