Vårens beste kake: Pavlovaring med vaniljekrem og bær
Foto: Fru Timian
Skal du ha fest i løpet av våren? Da er dette en perfekt kake å lage!
Sprø pavlova, som er akkurat passe seig midt inni. Topp den med herlig hjemmelaget vaniljekrem og bær, å få en kake som smaker akkurat like herlig som den ser ut.
Se også: Du har NEPPE sett mer imponerende festkaker enn disse…
Lag pavlova som en ring, og stek den på kvelden før den skal spises. La den stå inne i stekeovnen frem til neste dag, etter at du har skrudd av varmen. Da får du det samme gode resultatet hver eneste gang.
Perfekt kake til alle vårens selskaper, bursdager, dåp og konfirmasjon. Se hele oppskriften hos Fru Timians matblogg!
Ikke gå glipp av denne: Disse 6 kakene gir garantert 17.mai-stemning!
Besøk Fru Timian her for å se hele oppskriften!
POPULÆRE EMNER
#DIY-MAT #FRU TIMIAN #BAKE #KAKER #LAG DET SELV #KONFIRMASJON #VÅR #FESTKAKER