Wow! Perfekt for høstkvelder! Når det hvite limet tørker, ser du hvorfor.

Hostlykt3Foto: YouTube

Jippi, så var det høst! Fårikålen får ben å gå på, vi koser oss med kakao og strikketøy og vi vasser rundt i blader. Og sistnevnte er riktig så kjekt, for blader kan vi gjøre mye artig med. Jeg har lett etter enkle høstdekorasjoner vi kan lage uten å måtte kjøpe halvparten av varelageret i en gjennomsnittlig hobbyforretning, og da fant jeg denne.

Noe av det jeg liker med dette lille prosjektet, er at vi som nevnt ikke behøver så mye for å få det til. Et tomt syltetøyglass eller lignende, noen blader, lim og pensel. I tillegg er det naturligvis et estetisk aspekt her som vi ikke skal se bort fra. For vakkert er det!

Et par kommentarer: Legg merke til at damen nevner at hun har presset bladene. Det gjør det lettere å arbeide med dem!

Limet hun bruker er ikke et alminnelig lim, det er mer en limlakk. Merket hun nevner er Mod Podge, og det får du tak i der du kjøper hobbyutstyr. Jeg tror ikke du på død og lim, unnskyld  – liv, må bruke akkurat dette merket. Finner du noe som heter decoupagelakk, kan du sannsynligvis fint bruke det. Jeg har i alle fall erstattet Mod Podge med annen decoupagelakk i andre sammenhenger!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)