Derfor skal du kjøpe helt hvite sneakers neste gang du shopper sko. GENIALT!

Å forvandle hvite sneakers kan fort bli ditt nye favoritt DIY-prosjekt.

forvandler hvite sneakers

Vi vet alle hvor irriterende det kan være når noen har helt like sko som deg, men dette kan du fint unngå for all fremtid hvis du lar deg inspirere at dette skoprosjektet. Når du først skal kjøpe deg nye sko, hvorfor ikke kjøpe helt hvite som du kan sette ditt eget preg på?

Siden vi fikk så fantastiske tilbakemeldinger fra dere på forrige smarte skotips, så tenker vi også at dette flotte DIY-prosjektet med hvite sneakers som gjøres helt unike kommer til å falle i smak hos dere. Vi har også vist dere tidligere hvordan å lage svindyre deignersko, men for mange er det sikkert enda kulere å lage sine egne helt unike nye sko.

Det er herlige WhatsUpMoms som står bak denne videoen om hvordan du pimper opp hvite sneakers. Og som den kreative damen påpeker, så er dette et prosjekt som passer for både store og små føtter. Så hvis du begynner med å lage disse til barna dine, så kommer du nok fort til å få lyst til å lage noen til deg selv også.

Og når du først er i gang med å lage nye sko, så er jo dette et helt supert gavetips. For hvor glad ville ikke du blitt over å få noen superstilige sko som ingen har maken til i gave, enten det er snakk om bursdag, jul, eller hvilken som helst anledning? Alt du trenger for å sette i gang med dette som et gaveprosjekt er å finne ut hvilken skostørrelse dine heldige utvalgte har. Så neste gang du er på besøk er det lov til å snoke i skoskapet.

Slik lager du helt unike sneakers:

[goviral_player]

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!