Slik lager du matpakkebrød i langpanne

 Foto: Fru Timian

Klar for skolestart? Både små og store elsker dette matpakkebrødet som du enkelt og greit lager i langpannen

Det er grovt og saftig, og passer veldig godt å ha i matboksen. Vil du fryse det ned, er det lurt å dele det opp i stykker først. Da er det bare å halvtine brødet på morgenen før du fyller det med pålegg og legger det i matboksen!

God bakst!

Dette brødet er litt grovere, men fremdeles like saftig. Dette brødet er litt større, så det tåler dag to og tre bedre med å fremdeles bevare saftigheten. Jeg bruker også solsikkekjerner i denne utgaven, noe som gir en god tyggemotstand. Har du barn som ikke vil ha klumper i brødet, kan du knuse dem i en matprosessor før du har dem i. Linfrøene er allerede knust, så de merkes ikke.

 Foto: Fru Timian?

Vi har forskuttert matpakkesesongen hjemme hos oss, for dette brødet har virkelig slått an.

Matpakkebrødet er herlig lettlaget!

PS! Jeg har en stor langpanne – den har innvendig mål på 42 x 35 cm. Har du mindre, vil brødet ditt bli enda litt større. Da kan det være at du skal legge på noen minutters steketid.

God bakst! Klikk deg inn til oppskriften her.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!