Smart triks: Enkelt triks får deg opp kneika på glattisen

Du har sikkert opplevd det flere ganger: midt i den siste kneika blir du stående fast å spinne. Så hva gjør du da?

Flere steder i landet har opplevd årets første snøfall. Og det som følger etter snøen er ofte holka. Og bil og holke kommer ikke alltid overens. Da er det lurt å ha noen kreative triks i ermet når uhellet skulle skje.

Her skal du få se et genialt triks når du opplever at bilen ikke kommer opp den siste kneika på glatta.

Dette gjør du når du står og spinner i bakken. Foto: Skjermdump fra abcnyheter.no

Se selv i videoen under, og husk dette neste gang føret er umulig for din bil.

Alt du trenger å gjøre er enkelt og greit å snu bilen og rygge opp. Det er faktisk det enkleste trikset som får deg opp til toppen. Se selv hvordan du gjøre det i videoen øverst i artikkelen. 

Vi har flere smarte og kreative tips til alle bileiere burde få med seg i vinter. Er du redd for å miste hjulene på det harde føret etter at du skiftet til vinterdekk? En momentnøkkel er det beste trikset du kan bruke for å unngå at du mister hjulet på bilen. Se hvordan du gjør det i videoen under. 

De første to ukene etter at folk har skiftet hjul, må NAF rykke ut for å hjelpe rundt 200 bilister som enten har løst hjul eller har mistet hjulet helt. Derfor er det viktig at du passer godt på at hjulene sitter ekstra godt på. 

I disse stressende vintertidene er det fort gjort å bulke. Om du har vært uheldig å bulket bilen din, har vi et smart triks til deg!

Du trenger faktisk ikke alltid bytte fangeren. Det er ergerlig om du får en liten bulk i støtfangeren på bilen, for har uhellet først vært ute må du ofte grave dypt i lommeboka for å kjøpe en ny. Men denne videoen fra Nakorn Sri Thammarat i Thailand viser at det ikke alltid er nødvendig å sende bilen på verksted.

For alt du trenger er en kjele full av kokende vann.

Se hvordan du kan fikse bulken i videoen under og noter deg dette geniale trikset. 

Populære emner:   Smarte triks    Bil   Motor   Vinter  Livstriks   Life Hacks 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!