Slik lager du den beste sommerdrikken selv

   Foto: Fru Timian 

Dette er sommerdrikken som både små og store bruker å gå helt bananas av når de får den servert. Dette blir årets store sommerdrikk!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie,  bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Ut fra responsen hos tretten 12-åringer hjemme hos oss i går, MÅ dette bli årets sommerdrikk! De rakk nesten ikke å gå bort fra tappekranene før glasset var tomt og måtte fylles helt til randen igjen! «Å, dette var godt!», var den unisone tilbakemeldingen. Hadde de bare visst hvor enkel den er å lage.

 Foto: Fru Timian 

Jeg får bestandig masse spørsmål om hvor jeg har kjøpt denne beholderen med tappekran. Den kjøpte jeg på en butikk som heter Granit for 3 år siden. (Det er en svensk kjede, som i alle fall har butikker i Oslo, mulig andre steder også). Nå har jeg sett at de har tilsvarende i veldig mange andre kjøkken- og interiørbutikker også – fra Claes Olsson og Nille til Home & Cottage. Den er kjempekjekk og jeg bruker den masse!

 Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

Jeg angir oppskriften i deler istedenfor eksakte mål, så er det lettere for deg å tilpasse mengde ut fra antall personer og hva du skal servere drikken i.

Klikk deg inn til oppskriften her!

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #LAG DET SELV   #VÅR

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!