Blomster for jålejenter, flaskesamlere og gamle hippier

Blomster for jålejenter

Foto: myplanb.no

Bittesmå, men utrolig søte blir disse blomstene som lages av ståltråd og neglelakk.

En rask liten ettersøksjakt rundt i huset avslørte at det befinner seg ikke mindre enn 30-40 flasker med neglelakk i all verdens farger og fasonger innenfor Kårboligens fire vegger, og siden et minimum av dem er i drift, kan de med fordel få komme ut av skapet og gjøre karriere på hobbyfronten i stedet for å ligge å slenge.

neglelakkFoto: myplanb.no

Slik gjør du:
Først vikler du sammen en liten blomst av tynn ståltråd. Du kan med fordel lage dem penere enn mine, Men ved å lime på en liten perle på midten i innspurten, blir sluttresultatet ganske greit uansett.
Deretter stryker du neglelakk over et og et kronblad slik at det dannes en tett hinne. La dem tørke og lim ev. på en perle i midten til slutt. Jeg bruker en potet til å stikke dem ned i under tørkeprosessen, så står de fint. Det er som det blir sagt,- poteter kan brukes til nesten alt!

Foto: myplanb.no

Disse små blomstene er kjempefine som hårpynt. Fest dem til hårspenner eller lag en hel krans,- så kan du gå alle vårens og sommerens festligheter i møte med blomster i håret!
Marte Tjerbo,- fineste modellen, og da er det ikke så farlig at kransen ble litt uskarp…

 Foto: myplanb.no

” If you’re going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair… ” Heldige meg som kan håndplukke søte og velvillige modeller i nærmeste familie!

Kos deg med våren, og takk for at du leser!

POPULÆRE EMNER

#DIY#DIY-PROSJEKTER#GJØR DET SELV#GJENBRUK#LAG DET SELV#LAG DITT EGET INTERIØER#DIY-INTERIØER#INTERIØERTIPS#HUS OG HJEM#OPPSKRIFT#myplanb.no

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!