Candyfloss: Slik lager du regnbueblomster selv

Har du sett #bloggerblomsten på Instagram? Eller kanskje du har sett de fargerike bukettene i blomsterbutikken? Her kan du se hvorfor du ikke skal kjøpe den, men heller lage den selv.

Annonsørinnhold: Inneholder produktlenker fra Panduro

Den fargerike buketten i pastell har tatt sosiale medier med storm. Det er den klassiske blomsten Brudeslør, Gypsophila paniculata, som bokstavlig talt har fått en ny vår. Blomsterforhandlerne har kastet seg på trenden, og tilbyr fargerike Brudeslørbuketter til svimlende priser. Og på et blunk er de utsolgt, og lange ventelister til de som ønsker seg en kvast av den populære buketten.

Brudeslør i duse pasteller har fått navnet Candyfloss eller sukkerspinn på norsk hos blomsterforhandlerne, mens på Instagram har de fått det passende navnet Bloggerblomsten. Instagram bugner over av bloggere og influencere som poserer med den vakre buketten, hastaggen #bloggerblomster har i skrivende stund 230 bilder og #candyfloss har hele 333 064 bilder.

Men det er faktisk enklere enn du tror å lage denne buketten selv, av de klassiske hvite kvastene med Brudeslør. Om du har lyst til å hive deg på trenden og skaffe deg en vårlig bukett i herlige farger kan dette være et supert gjør-det-selv-prosjekt. Vi har testet og resultatet ble ble sukkersøtt. Du kan se hvordan vi gjorde det i videoen over.

Du trenger:

  • Hvite bunter med brudeslør
  • Spraymaling i pasteller (Vi brukte rosa, blå, grønn, lilla og litt gul

Når du skal gjøre dette gjør-det-selv-prosjektet kan det være smart å være utendørs, og bruk gjerne ansiktsmaske. Vi brukte spraymaling fra Panduro i dus rosa, lyseblå, lys grønn, lys lilla og litt gul. Hvit Brudeslør kan du kjøpe hos de fleste blomsterforhandlere, for en rimeligere penge enn de ferdige Candyfloss-bukettene.

Vi brukte spraymaling fra Panduro i dus rosa, lyseblå, lys grønn, lys lilla og litt gul. Foto: Redaksjonen

Snitt blomstene på skrå, og gi de vann når du er ferdig med å farge de. Brudeslør kan gjerne tørke, og du kan fint la de stå uten vann etter noen dager. Se hele oppskriften i videoen øverst i artikkelen.

Slik lager du krans med Candyfloss

Selv om disse blomstene i seg selv er nydelige i en stor vase, er det gøy å være litt kreativ. Vi har bundet en krans, og laget en enkel oppskrift til deg. Denne er superfin å henge opp i vinduskarmen eller å gi bort i gave. Se hvordan vi gjorde det i videoen under over.

Sukkersøt vårlig krans! Foto: Redaksjonen
Flott til å henge opp både på døren, veggen og i vinduskarmen. Foto: Redaksjonen

Har du prøvd å lage Candyfloss selv? Del gjerne dine kreative prosjekter med oss i vår Facebookgruppe. Eller del dine bilder med oss på Instagram med hashtaggen #kreativeideerno.

Populære emner: Grønne Idéer Lag-det-selv Blomster Kreativt

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!