Dekorative påskeegg du lager med ballong

  Foto: Inger Lise Fleischer

Disse flotte påskeeggen lager du av få ingredienser!

Detter artige påsketipset delte Inger Lise Fleischer med oss i vår store Facebook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips“. Er du ikke medlem? Bli medlem i dag, og del dine kreative prosjekter med oss!

— Forslag til koselig påskepynt som er lett for barna å bli med på. Ta tråd eller garn og legg i blanding med vann, sukker og mel. Blås opp ballongen og surr tråden rundt. La den tørke, forklarer Inger Lise.

Disse eggene er gøy å lage for både store og små. Alt du trenger er garn eller tråd, ballonger, en bolle med vann, sukker og mel.

 

  Foto: Inger Lise Fleischer

Mel, sukker og vann

— Jeg lagde det ganske flytende, men tror kanskje det blir litt stivere dersom man har litt mindre vann. Jeg tok 50/50 med sukker og mel, så nok vann til at det så ut som vaffelrøre konsistens. Tror jeg tar litt mindre vann neste gang, forklarer Inger Lise.

Når ballongen med garn har tørket trenger du bare å stikke hull på ballongen.

 

 Foto: Inger Lise Fleischer

Les også denne: Hvordan marmorere glass med neglelakk

— Stikk et lite hull i ballongen og slipp luften sakte ut. Putt pynt inni og heng i vinduet eller sett på bordet. Kjøpte fjær og et lite reir med kylling og egg i på Nille. Jeg krøllet en liten serviett i bunnen for å bygge opp litt opp, forteller Inger Lise.

 Foto: Inger Lise Fleischer

TIPS! Stikk med nål rett under knuten, der ballongen ikke er strekt, så kan du slippe ut luften litt og litt. Du kan også sette på en liten bit med tape og stikke hull der tapebiten er.

 Foto: Inger Lise Fleischer

POPULÆRE EMNER

#PÅSKE  #DIY  #DIY-PROSJEKTER  #LAG DET SELV  #GJØR DET SELV #SMARTE TIPS  #EGG #BARN

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!