Den store inspirasjonsguiden til påske

Trenger du inspirasjon til morsomme og kreative prosjekter i påsken? Her har vi samlet våre beste tips

Denne artikkelen inneholder sponset innhold fra Panduro

Er du som meg, som får vondt i kinnene bare av tanken på å blåse egg? I videoen under viser vi hvordan du kan blåse egg med en flaske og en ballong (husk å skrolle videre nedover for flere kreative påsketips).

Visste du at du kan farge egg i de nydeligste farger med helt naturlige ingredienser? Se fremgangsmåten i videoen under (og kikk videre nedover for mer påskeinspirasjon).

Når du først har farget eggene, hva med å støpe søte lys i dem? Det er ganske enkelt, og blir dekorativt til påskefrokosten (flere tips under videoen).

Spraymaling er også supert til å farge eggene i en fei. Se hvordan vi fikk til flotte egg med ulike sprayteknikker i videoen under. (Sponset av Panduro)

Påskeegg som aldri knuser? Vi har strikket påskeegg. Det går på 1-2-3, og oppskriften finner du gratis under.

Lag eggeglass av trendy ullkuler. Disse kulene er superenkle å lage selv, se vår oppskrift i videoen under. (Sponset av Panduro)

Verdens mykeste og søteste påskeharer lager du selv av en dusk. (Se flere påsketips under videoen)

Og når vi først er inne på dusker: Påskekyllingene under lages kjapt på en gaffel.(Husk å skrolle videre for flere kreative påskeidéer)

Mal pappeggene med tavlemaling! Slik kan du dekorere de på nytt år etter år med tavletusj. Se hvordan vi gjordet det i videoen under. (Sponset av Panduro)

Pynt med trendy 3D-egg i papir. Se hvor enkelt det gjøres i videoen under. (Jepp, vi har enda flere tips videre nedover)

Vil du passe på at alle sitter på riktig sted under påskemiddagen? Lag disse morsomme bordkortholderne. De kan også brukes til påskepynt hvor som helst, fordi de kan klypes fast over alt.

De dekorative kulene i videoen under er laget av ballonger og sukkertråd. (Skroll nedover for flere påsketips)

Pynt bordet med brettede servietter. Se tre forskjellige varianter i videoene under. (Hva skal til for å få et perfekt kokt egg? Se videoen nederst i artikkelen)

Så til det kanskje aller viktigste… hvordan får man til det perfekte kokte egget til påskefrokosten? Her får du god hjelp på veien:

Populære emner:  Påske   Lag-det-selv   Barn  Kreativt   DIY

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!