Denne kreative eleven utnyttet et genialt smutthull i eksamensreglene. Se hvordan læreren reagerte.

 Foto: ABC News

Den amerikanske studenten Elijah Bowen bestod eksamen, og ga samtidig læreren en leksen.

Nå har historien om den kreative eleven gått viralt. Og det med god grunn.

 

“Jeg har tillatt et 3×5-notatark i en årrekke”, sier Beatty til ABC News.

Men da eleven, Bowen, skulle ta for seg dette notatet valgte han å tenke litt kreativt. Bowen forsto det slik at lærer Beatty aldri har spesifisert hva målet «3×5» egentlig betydde.

Overraskelsen var selvfølgelig stor da Elijah Bowen møtte opp til eksamen med sitt notat-ark på 3×5…

Bowen valgte ikke å tenke at det selvfølgelig var snakk om tommer (“inches”), men valgte da å ta med seg et notatark på hele 3×5 fot! Tilsvarende en rimelig stor plakat. “Notatarket” hadde da omtrent mål på 91 centimeter x 152 centimeter.

“Min første tanke var at han ønsket å pugge mest mulig de siste minuttene før eksamenen startet”, fortelle lærer Beatty til ABC News. “Etter ett minutt skjønte jeg at dette var 3×5 fot, og at han hadde planer om å bruke den på eksamen”.

Bowen hadde lest seg opp på Bettys eksamensregler, og kommet fram til at det ingen steder sto at notatet måtte være i tommer.

“Beatty nevnte det i timen først, og han sa «et tre ganger fem notat», men han sa ikke «tommer». I hver eneste epost han sendte til elevene – han sendte fire eller fem påminnelser – så jeg at hver eneste en sa «tre ganger fem», og aldri «tre ganger fem tommer». Det var da jeg kom på ideen”, forteller den kreative 17-åringen til ABC News.

Resultatet ble at Elijah fikk ta den med seg inn.

“Det var fantastisk. Jeg fikk helt sjokk. Jeg anslo at det var fem prosent sjanse at han ville la meg bruke den”, forteller Elijah Bowen til ABC News.

«Well played and lesson learned», skriver lærer Beatty i et Facebook-innlegg som nå har gått viralt.

Kilde: ABC News

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!