Denne kreative snøskuffen er virkelig en genial oppfinnelse

 Skjermdump: rumble / internetroi

Er snømåking den kjedeligste jobben du vet?

Ingen årstid bringer så polariserende følelser som vinter gjør. Noen elsker vinteren og syns alt er magisk når snøteppet endelig legger seg. Mens andre hater vinteren, av samme grunn, nemlig den når snøteppe legger seg.

Å måke snø kan være en tung jobb som fører med seg både støle armer, vond rygg og nakke. Tradisjonelle snøskuffer er store og tunge, men nå har noen tenkt ut en smart måte som vil gjøre snømåkingen lekende lett.

Les også: Se hvordan hytteeieren fjernet snøen fra taket på en genial måte

En genial og kreativ funksjon er lagt til, som åpenbart vil gjøre måkejobben mye enklere for oss. Nootools, et amerikansk selskap, har laget sin innovative “Snow Wolf”, en super-solid snøskuffe med et hjul festet på selve snømåken.

Det kan kanskje se litt snodig ut, men ryggen din vil takke deg for denne oppfinnelsen! Her kan du bruke hele kroppen til å drive hjulet fremover, i stede for å overbelaste nakke og rygg.

Se den geniale oppfinnelsen i videoen under. 

Nootools hevder at designet deres vil fjerne snøen tre ganger raskere enn på den tradisjonelle måten. Å se på klippet overbeviste oss om fordelene med denne kreative oppfinnelsen. Men snømåking kan fortsatt være en farlig aktivitet.

Ifølge en artikkel publisert av Harvard Medical School, vil snømåking ikke bare utløse ryggsmerter, det kan faktisk forårsake noe mye mer skremmende – et hjerteinfarkt. De anbefaler deg å gjøre noen enkle tøyeøvelser før du går ut og at du tar hyppige pauser.

Se mer om helseskadelige effekter ved snømåking i videoen under.

Les også: Slik fjerner du snøen fra biltaket uten å løfte en finger

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)