Endelig kan steinene du finner brukes til noe: 10 herlige idéer

Foto: Veronica Lufall / @Veronica´s malerier

Veronica Lufall, privat foto

Bli inspirert av Veronica Lufall sin kunst av stein og drivved

Disse søte bildene delte Veronica med oss i vår Facebook-gruppe, og vi ble så sjarmert at vi måtte dele det videre her med våre lesere. Konseptet til Veronica er enkelt, stilrent men samtidig veldig kreativt.
Del dine kreative prosjekter med oss du også, bli medlem i gruppen vår i dag!

– Steinene har jeg plukket ved elva og ved sjøen, forteller Veronica til de andre medlemmene som ønsker å vite hvordan disse fine bildene er laget.

Hun lager også akvarellbilder og står bak Facebook-siden Veronica’s malerier, men har her utfordret seg selv ved å bruke stein, drivved, ull og tusj.

 Foto: Veronica Lufall / @Veronica´s malerier

 Foto: Veronica Lufall / @Veronica´s malerier

Med en tynn og vakker strek av tusj gir Veronica liv til de grå små steinene. Sjarmerende fugler med lange bein, og søte loddne sau dukker opp på den rene hvite bakgrunnen.

Bitene blir limt på med limet Hasulith. Dette limet er fargeløst og syrefritt, og egner seg godt til glass, strassteiner, metall, porselen, stein, skinn, tre, stoff, papir/papp og hard plast.­

– Bruker akvarell ark som bakgrunn- for å få struktur i arket. Gir finest effekt syns jeg, tipser Veronica.

Akvarellark kan kjøpes på hobbybutikker og kunstmateriell-forhandlere. De fine og stilrene rammene med dybde er fra Ikea.

Responsen fra medlemmene i gruppen har ikke latt vente på seg; «fine, de var enkle og fine uten så mye fjas», “Fineste ide jeg har sett på lenge! Kjempe flink! Imponerende!”, “Veldig fine og uttrykksfulle med få deler” skryter de andre medlemmene.

Et perfekt prosjekt for alle oss som samler på fine steiner og legger i lommene på tur, men som aldri helt finner ut hva vi skal få brukt de til!

Alle bilder med gjengitt med tillatelse fra Veronica Lufall / @Veronica´s malerier

POPULÆRE EMNER

#DIY   #DIY-PROSJEKTER   #HÅNDARBEID   #HOBBY

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!