Dette lager du av tomme pepperkakebokser

Foto: Grethe Sætren / @gretheshagediy

Ikke kast disse kakeboksene etter jul. 

Du har kanskje flere slik bokser stående etter julen, og tenker de kunne du kanskje bruke til noe nyttig når kakene er spist opp?

Kreative Grethe Sætren delte et smart tips med oss. Her har hun funnet nye bruksområder til de passe store boksene med pepperkaker. Med maling, lim og litt pynt, har hun forvandlet de røde plastboksene til nye potteskjulere. 

Grethe Sætren. Foto: Privat

– Jeg har limt på halve klesklyper, med Stone Glue-lim. Har etterpå sprayet hele boksen med sølvspray, og etterpå pynta med bling rundt boksen. Har malt en hvit boks også, men med hobbymaling, forteller Grethe. 

Vask boksen godt når kakene er spist opp, og finn fram maling og pensel. Her kan du utfolde deg i farger og pynt som passer inn i ditt hjem. 

Vask boksen godt før du begynner å male. Bruk gjerne hobbymaling som sitter godt på plast. Foto: Grethe Sætren / @gretheshagediy
Denne boksen ble malt både på innsiden og utsiden før Grethe limte på halve klesklyper på utsiden. Foto: Grethe Sætren / @gretheshagediy
Med litt bling som flotte detaljer er det nå lite som minner om den røde plastboksen med pepperkaker. Foto: Grethe Sætren / @gretheshagediy
Pynt opp med fargerike blomster etter julen, i nye potteskjulere. Foto: Grethe Sætren / @gretheshagediy

– Nå er den kjekk å bruke til blomster eller diverse andre ting, forteller Grethe. 

PS! Dette gjenbrukstipset kan du også fint bruke på annen plastemballasje du tenker kan brukes til noe annet når produktet er tomt. 

Populære emner:   Gjenbruk   DIY   DIY-prosjekter  Hus og hjem

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!