Du må bare se bestemorens utrolige forvandling!

 Foto: TheMakeoverGuy

“Makeover” er alltid like artig! Og denne bestemoren vil virkelig imponere deg…

Vi har lagt merke til at folk flest har en tendens til å gå inn i frisørsalong for en fullstendig forvandling når det enten nærmer seg en viktig arrangement eller ved en milepæl i livet. Hvis du tenker på at du gjerne skulle hatt en total forvandling, kommer du til å ønske det enda mer etter å ha sett denne!

Dagens video er fra en av våre favoritter på internett. Ingen ringere enn den fantstisk stylisten Makeover Guy!

Mary, som er en stor fan av Christopher Hopkins, også kjent som Makeover Guy, bestemte seg etter et spesielt følelsesmessig år,  å gå inn i denne salongen og legge sin skjebne i Makover Guy sine hender.  Hun har naturlig nok tatt med seg sitt barnebarn for moralsk støtte.

Se også: Hjemløs veteran fikk “makeover” som gir håp!

Som vi nevnte,  så har Mary lagt et vanskelig år bak seg. Hun har opplevd flere nære dødsfall og spesielt tungt var det da hennes mor døde.

— “Jeg har vært igjennom alle disse endringene, men nå ønsker jeg selv en forvandling”, forteller Mary.

Men hun glemte å nevne én spesielt viktig ting da hun satt i stolen til Makeover Guy. Det var ikke før hun kom hjem igjen at hun bestemte seg for å sende et brev til Hopkins, hvor hun avslørte at hun hadde nettopp slanket seg ca 15 kg! Og at denne forvandlingen var en gave til henne selv som belønning etter hard jobbing med vekten.

Hopkins er berømt for sine diplomatiske konsultasjoner før han setter i gangen med den store forvandlingen. Da Mary spør om hun kan beholde den grå fargen på håret svarer Hopkins forsiktig at det er nok ikke aktuelt. Mary er ening og gir uttrykk for at Hopkins egentlig kan gjøre som han vil!

Det grå håret hennes får en nydelig karamellfarge men noen flotte blonde striper. Sluttresultatet gjør at Mary ser så mye mer uthvilt ut. Selv hennes barnebarn mener hun ser “boblende” ut!

Klikk på videoen nedenfor for å se Marys varme nye utseende. Vi tror hun definitivt liker det!

Lyst til å se flere herlige makeover-videoer? Disse to har ikke endret hårfrisyre på over 20 år, så får de en heftig makeover!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!