Du skal lete lenge før du finner en mer genial bakebolle!

– Inneholder produktlenker – 

Hellek er 12 år og har designet bakebollen, Smart Mix. Hans mål var ikke å lage den beste miksebollen for barn, men den beste miksebollen ever, som han liker å si.  

Kjøp bakebollen her!

 
 
 

— Når jeg testet andre mikseboller så synes jeg de var veldig ustødige. Kanskje laget for voksne som holder bollen med en hånd og som visper med den andre. Verdens beste miksebolle bør være stødig etter min mening. Jeg lagde mange forskjellige mekanismer for å få den stødig, alt fra bred plattform, tre ben, men endte til slutt med en silikonbase som nesten suger seg til overflaten, forteller Hellek fra KidzDesignLab. 

Søling er et annet problem som også mange voksne har opplevd. Med et langt sølenebb så unngår man det.

— Jeg prototypet det først i papp, så 3D printet jeg forskjellige varianter. Den måtte ikke være for kort, men heller ikke for lang. På Smart Mix er den akkurat passe. Eggeknekker er en genial idé og vil løse utfordringen med å knekke egg for både barn og voksne, forteller 12 år gamle Hellek.

Foto: Redaksjonen

Barna møtte på flere utfordringer på veien. Men ingen var store nok til at de fant en løsning, så de kunne spre de smarte oppfinnelsene sine til folket.

— Produsenten hadde selvfølgelig satt eggknekkeren feil vei. Det kostet oss en uke for å rette opp. Det skumleste delen av jobben var å presentere business caset for styret. Jeg var ganske nervøs når det var min tur. Jeg måtte presentere investeringsbudsjett, fabrikkkostnader og hvor mange som måtte selges for at man skulle gå break-even. Jeg trodde de kom til å stoppe prosjektet da de sa at jeg ikke hadde designet den beste miksebollen for barn, så tok de en pause før de sa at jeg hadde designet det de trodde var verdens beste miksebolle uansett alder.

Helle forteller at når han nå ser produkter i butikkene så tenker han mer på hvordan designerne har tenkt og hvorfor de har valgt de materialene de har valgt.

— Jeg er veldig spent på hva kunder over hele verden synes om Smart Mix, forteller en fornøyd Hellek.

 Foto: kidzdesignlab

Derfor er Smart Mix supergenial: 

  • Smart Mix har et unikt langt nebb som gjør at du ikke søler og er lett å helle av
  • Den har en eggknekker på siden som gjør det enklere å knekke egg
  • Den har en visp-hviler som gjør at vispen eller øsen ikke faller nedi
  • Den har gode håndtak som gjør den enkel å løfte
  • Silikonbasen under gjør den til den mest stødige miksebollen på markedet
Kjøp Smart Mix her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!