Du har IKKE spist egg og bacon på feil måte, men bevares så RIKTIG dette ser ut!

Foto: YouTube

Er dette din nye favorittfrokost? La gå, det er neppe det du setter i gang med en gjennomsnittlig onsdag morgen, med mindre du har god tid. Eller er meg.

Da jeg gikk på ungdomskolen var jeg kjent for å være litt eksentrisk og sær i matveien, og jeg lot ikke klokkeslettet begrense mine kulinariske eventyr. Neida. Om første time begynte 08.10, stod jeg gjerne opp klokka fem for å lage hønsefrikasse, biff eller kyllingvinger. For meg var dette tunge, men akk så velsmakende måltidet dagens beste stund. Hvorfor forteller jeg dette, da? Tja, ikke godt å si. Men jeg vil bare du skal vite at dersom livssituasjonen din gjør dette praktisk mulig, er en heftig frokost i morgenstille omgivelser noe du bør vurdere.

Nå har jeg ikke lenger tid til slikt selv, men jeg tenker ofte på de fine stundene jeg hadde som 15-åring. Og når jeg ser en oppskrift som vi her har lenket til, kjenner jeg lengselen snike seg innpå meg. For meg anno 1999 hadde garantert satt denne retten på menyen!

Hva kan man ikke like? Egg, bacon, ost, revne poteter. (Ja, det er det de har i panna innledningsvis! Akkurat det siste er noe fremmed for meg, men det smaker antagelig GODT!). Og du, ingen har sagt at du må kjøre på med dette i morgen tidlig. Finnes det ikke helger og fridager? Joda. Hvem har sagt dette ikke kan være en del av en middag? Og brått fikk undertegnede en god grunn til å stikke på butikken for å kjøpe bacon i morgen. Nam nam, dere!

video

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!