Perfekt høstkake: Deilig eplekake med creme fraiche og hasselnøtter

Foto: Fru Timian 

Denne eplekaken har et herlig, lett syrlig fyll av creme fraiche og sukker, og det passer perfekt til de norske eplene som nå er i sesong.

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Denne eplekaken har et herlig, lett syrlig fyll av creme fraiche og sukker, og det passer perfekt til de norske eplene som nå er i sesong!

Eplekaker er en fantastisk oppfinnelse! Det er så godt, ofte enkelt å lage og perfekt å invitere venner på nå på høsten! Denne eplekakevarianten er intet unntak!

 Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 

Som et lett syrlig fyll i kaken, rører jeg sammen creme fraiche og sukker og heller over kakerøren og eplene, og så topper jeg det hele med hakkede hasselnøtter. Som alltid er eplekake bestandig best når den serveres litt lunken. Og så kan du jo piske litt kremfløte og servere til. Da er sjansene store for at dette blir en stor suksess!

Her bruker jeg en brødform på 2 liter som jeg steker kaken i. Du kan også bruke en rundform på 22 cm. Klikk deg inn til hele oppskriften her.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!