Få en myggfri sommer med fire smarte triks

Unngå røde myggstikk med hjemmelagde myggfeller

Redd for at sommerkveldene på terrassen skal bli ødelagt av blodtørstige mygg? Hold myggen unna med enkle feller du kan lage selv av få ingredienser.

Vi har testet å lage to myggfeller som du kan ha i nærheten av hvor du sitter utendørs, for å slippe å sitte igjen med 30 myggstikk på en kveld.

Vi testet også å lage en myggmiddel som er helt ufarlig å smøre på huden, og som er super å ha med i vesken på tur i sommer. Og har du først fått et myggstikk som klør, har vi et genialt tips til deg.

Se alle oppskriftene i videoen øverst i artikkelen, og prøv selv. Lykke til!

Flere smarte insektstriks til sommeren

Har bananfluene flyttet inn på kjøkkenet ditt i sommervarmen? Du kan enkelt vinne kampen mot de små gule og irriterende fluene med feller du kan lage av ingredienser du allerede har i kjøkkenskapet. Vår erfaring er at de som inneholder rødvin eller øl er de mest effektive. Se alle oppskriftene her og prøv selv:

Kleggen kan være et pine i de ukene de er mest aktive om sommeren. Kleggen kan være plagsom både for mennesker og beitende dyr. Kleggfeller selges for en gangske dyr penge hos flere forhandlere, men vi har testet å lage en enkel felle som sies å tiltrekke seg kleggen:

POPULÆRE EMNER

#GJØR DET SELV  #HAGE  #HUS OG HJEM  #SMARTE TIPS

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!