Guide: Alt du trenger til en vellykket bursdag

Bli en mester på å arrangere bursdag og å lage kreative gaver

Visste du at april er den vanligste bursdagsmåneden i Norge? Mens færrest har bursdag i november. 1. juli er den vanligste dagen å ha bursdag i Norge. Og bursdag må feires! Her har vi samlet sammen en inspirasjonguide til deg med alt du kan lage selv til en vellykket bursdagsfeiring for store og små. Lurer du på hvordan du lager Pompoms selv? Eller hvordan du kreativt pakker inn gaver? Se alle våre oppskrifter under her. 

Pynt opp festbordet eller gavene med vakre Anemoner av papir. De er superenkle å lage, og varer “evig”. Se vår oppskrift i videoen under her: 

Syns du store ballonger med tall er dyrt å kjøpe? Det syns vi også. Derfor lagde vi våre egne tall av små vannballonger. Se den enkle oppskriften her: 

Festbordet må selvfølgelig ha stilige servietter! Se vår oppskrift og prøv deg på samme bretteteknikk: 

Mangler du kakefat? Null problem! Lag et selv av pappfat og limpistol. Se vår oppskrift på etasjefat her: 

Lag søte bordkort av kjærlighet-på-pinne! Klipp ut vinger i papp og fest på pinnen. En søt liten dessert til store og små etter middagen:

Bursdagsgaver

Bursdagsbarnet ønsker seg penger. Men du syns det er kjedelig å gi bort sedler i en konvolutt? Brett pengene og lag noe gøy! I videoen under kan du se hvordan vi lagde enhjørninger av penger: 

Du kan enkelt brette flotte gaveesker av papir selv. Denne er perfekt til små gaver eller om du skal gi bort penger:

Vær kreativ når du skal pakke inn gavene. Vi har laget tre eksempler på søte pakkedyr som alternativ til den tradisjonelle gaveinnpakningen: 

POPULÆRE EMNER:  Livstriks   Life Hack   Hjem og fritid   Smarte tips

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!