Har du sett Rigmors elleville gjenbruk av tom Jack Daniel’s-flaske? Fantastisk!

Vi er ikke snauere enn at vi har lånt noen bilder av dere som er med i Facebook-gruppa vår Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips.

Daglig deler de stort og smått, og vi lar oss begeistre! Tenk å spasere inn på et bad og se at det står en Jack Daniel’s såpedispenser der! Det skaper god stemning, det. Og hvem ville ikke blitt henrykt over å få en pengekake i gave? For ikke snakke om hjemmelaget interiør av bokser og glass som ellers hadde blitt kastet! Om du tenker at dette høres gøy ut og at du gjerne vil være med i gruppa, kan vi på det varmeste anbefale deg å melde deg inn og bli en del av en stor, digital familie med skaperglade folk! Du finner oss HER.

La oss komme i gang med vår lille samling!

 

SPENSTIG SÅPEDISPENSER

Rigmor Nundal Halien Jack DanielsFoto: Rigmor Nundal Hålien / Privat

Denne fantastiske skapningen kommer fra Rigmor. Hun har brukt en tom Jack Daniel’s-flaske som utgangspunkt for en såpedispenser!

– Kjøpte ein såpedispenser i dag for å få pumpa (20 kr på Europris), men slangen var for kort. Klipte ein slange fra ei Jif-sprayflaske og den slangen var akkurat perfekt til å tre inn i slangen som var for kort og den spruter langt. Men eg blei superfornøyd med den og regner med gubben liker den også, forteller hun.

ANANASBOKSER FIKK NYTT LIV

Grethe Saetren SolvpastaFoto: Grethe Sætren / Privat


Gjenbruk av ananasbokser ble til lysholder til store telys (…). Grethe forklarte at hun brukte stein-lim (stone glue), siden det limer bedre enn vanlig lim. Når alle pastasløyfene var limt på, sprayet hun med sølvspray. Sprayen fikk herde et døgn, og deretter limte hun på sølvpynten!

PIMPET OPP GAMMELT ANSJOSGLASS

Gammel AnsjosboksFoto: Grethe Sætren / Privat

Sætren gir seg ikke der! Hun har også delt resultatet av sin lille makeover av et ansjonsglass! Som hun selv skriver: “Et gjenbrukstips. Kanskje en kjekk julegave å lage og gi bort også?  Har brukt et ansjonsglass, spraya med sølv og pynta med sølvbling. På lokket er det limt på papiret som du tenner fyrstikken med.” (Instagramkontoen til Grethe: @gretheshagediy)

BRYLLUPSGAVE

Belinda Hansen Bryllupskake GaveFoto: Belinda Hansen / Privat


Belinda Hansen står bak denne stilige, alternative bryllupsgaven! – Brukte tre forskjellige størrelse bokser kjøpt på Søstrene Grene som jeg limte oppå hverandre. Knyttet strikk rundt boksene som holder 50-lappene og bånd for å skjule strikken. Limte litt tråd på toppene av etasjene, som ser ut som krem. Limte så på diverse pynt og perler, forklarer Belinda. Hun pyntet også kaken med 20 femtilapper!

Kult, eller hva? Har du noe du vil dele med over 60 000 andre skaperglade mennesker? Ja, da er det bare å sette i gang. Er du ikke medlem av gruppa, sier du? Da melder du deg bare inn HER! Gjør det! Du er hjertelig velkommen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)